Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Fototapety na drzwi - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Fototapety na drzwi Komentarze do artykułu Fototapety na drzwi

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:22

Drzwi to jeden z zasadniczych elementów kompozycyjnych we wnętrzu.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Fototapety na drzwi
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Jurek

• Grupa Guests

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:22

Ciekawe propozycje widziałem w decorneo.pl

#3 Gość_kamyk

• Grupa Guests

Napisano 20 wrzesień 2011 - 21:48

Mam bardzo podobną łazienkę do tej na pierwszym zdjęciu, dokładnie meble firmy Noclaf kolekcja SLIM.

#4 Gość_Katrina

• Grupa Guests

Napisano 04 listopad 2011 - 21:59

Dobre wzory robione na wymiar mają także na www.kandd.eu w dziale fototapety. Ja np okleiłam drzwi w zdjęcie ze swojej fototeki bo taka możliwość też istnieje!

#5 Gość_Michał

• Grupa Guests

Napisano 12 grudzień 2011 - 11:49

Fototapety na drzwi zrobią Ci też http://fotodekoracje.com/ Warto u nich zapytać, jak Wam się to podoba.

#6 Gość_Perfomance

• Grupa Guests

Napisano 02 luty 2012 - 14:36

Wyświetl postUżytkownik Michał dnia 12 grudzień 2011 - 11:49 napisał

Fototapety na drzwi zrobią Ci też http://fotodekoracje.com/ Warto u nich zapytać, jak Wam się to podoba.

Widziałem, że robią też inne fototapety. A jak z jakością? Co z montażem?

#7 Gość_marlena

• Grupa Guests

Napisano 17 luty 2012 - 14:02

ja właśnie zastanawiałam się nad tapetą na drzwi, ale niestety mam w nich szybę ;/

#8 Gość_Marcin

• Grupa Guests

Napisano 20 marzec 2012 - 13:56

Wyświetl postUżytkownik marlena dnia 17 luty 2012 - 14:02 napisał

ja właśnie zastanawiałam się nad tapetą na drzwi, ale niestety mam w nich szybę ;/

Fototapetę z montażem zamawiałem od www.motazfototapet.pl, www.dekoszop.pl

Szybko, fachowo, jestem bardzo zadowolony

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Róża ogrodowa

Szczepienie róż

Róże to królowe kwiatów, krzewy spotykane niemal w każdym ogrodzie. Najpopularniejsze róże to „mieszańce” złożone z dwóch roślin. Korzeń wraz z szyjką korzeniową stanowią jedną część, druga to część nadziemna. Zanim staną się jedną, przepięknie kwitnącą rośliną muszą zostać poddane szczepieniu. Potem część nadziemna zrasta się z podkładką.
ceramika łazienkowa

Aranżacja i wyposażenie łazienki

Łazienki to pomieszczenia, które dotąd w Polsce nie uzyskały statusu salonowego i należą raczej do mniejszych pomieszczeń w domu lub mieszkaniu. Coraz częściej stanowią osobne pomieszczenie z WC – to bardzo pozytywne zjawisko. Każdą łazienkę, małą lub dużą, można urządzić tak, aby stała się czymś więcej, niż pomieszczeniem koniecznym do utrzymania codziennej higieny.
Uszczelki do okien

Uszczelki okienne

Jednym z podstawowych elementów wyposażenia nowoczesnego okna jest uszczelka. Zabezpiecza ona wnętrze domu przed utratą ciepła, wnikaniem kurzu, zapachów oraz dźwięków z zewnątrz. Montowane są zarówno po wewnętrznej jak i zewnętrznej stronie skrzydła oraz ościeżnicy. Dzięki temu okna zamykają się cicho.
Psianka słodkogórz

Psianki

Psianka to roślina pochodząca z Ameryki Południowej. Ten wiecznie zielony krzak jest blisko spokrewniony z pomidorem. Posiada niewielkie owoce przypominające wyglądem małe pomidorki, które mają kolor pomarańczowy lub czerwony. Odpowiednie zabiegi pielęgnacyjne pozwolą uzyskać formę pienną, która może osiągnąć nawet metr wysokości.
Logo Dom-Projekt

Pracownia architektoniczna Dom-Projekt

Dom-Projekt to autorska pracownia architektoniczna o wieloletnim doświadczeniu w projektowaniu domów jednorodzinnych murowanych i drewnianych. Pracownia opracowuje gotowe (typowe) projekty domów o współczesnych rozwiązaniach funkcjonalnych i architekturze nawiązującej do najpiękniejszych przykładów polskiej architektury.