Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Nowe mieszkania w Sulejówku - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nowe mieszkania w Sulejówku Komentarze do artykułu Nowe mieszkania w Sulejówku

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 14 styczeń 2010 - 22:04

Inwestycja „Przy Wspólnej” to dwa czteropiętrowe budynki z garażami podziemnymi...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Nowe mieszkania w Sulejówku
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Nikoś

• Grupa Guests

Napisano 14 styczeń 2010 - 22:04

Zdzwoniłem do tego dewelopera w w sprawie kupna mieszkania - UWAGA !! Bardzo ryzykowna sprawa kupując tu mieszkanie, tzn "Wpłacasz pieniądze i nie masz żadnej gwarancji że wybudują ten blok" - jest to cwaniackie (wręcz złodziejskie ) zagranie dewelopera

#3 Gość_klient

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2010 - 20:41

Wyświetl postUżytkownik Nikoś dnia 14 styczeń 2010 - 22:04 napisał

Zdzwoniłem do tego dewelopera w w sprawie kupna mieszkania - UWAGA !!
Bardzo ryzykowna sprawa kupując tu mieszkanie, tzn "Wpłacasz pieniądze i nie masz żadnej gwarancji że wybudują ten blok" - jest to cwaniackie (wręcz złodziejskie ) zagranie dewelopera

Jeżeli chce ktoś poznać działania Dewelopera "Włodarzewska S.A." zapraszam na http://www.osiedlesportowa.fora.pl/ nic dodać, nic ująć. Omijajcie tych cwaniaków!!!

#4 Gość_gość

• Grupa Guests

Napisano 24 sierpień 2010 - 09:47

Wyświetl postUżytkownik klient dnia 30 maj 2010 - 20:41 napisał

Jeżeli chce ktoś poznać działania Dewelopera "Włodarzewska S.A." zapraszam na http://www.osiedlesportowa.fora.pl/ nic dodać, nic ująć. Omijajcie tych cwaniaków!!!

Ja mam zupełnie inne doświadczenia. Kupiłem fajne mieszkanie, sporo uda mi się wynegocjować, więc mam większe M za równowartość mniejszego gdzie indziej. Generalnie, jestem bardzo zadowolony i jak rozmawiam z sąsiadami nie jestem odosobniony z tą opinią. Ale może od tego czasu coś się zmieniło.

#5 Gość_Tede2

• Grupa Guests

Napisano 27 styczeń 2012 - 01:01

https://przywspolnej.fora.pl/

zapraszam na nowe forum dotyczące tej inwestycji!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 9 - Użytkowanie instalacji wodociągowej

Rozdział 9 reguluje zasady prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji instalacji wodociągowej...
Owoce czereśni

Robaczywe owoce czereśni

Pomimo właściwej pielęgnacji, nasze rośliny sadownicze mogą być atakowane przez liczne szkodniki, pogarszające plony i osłabiające rośliny. Skuteczność walki zależy głównie od wybranej przez nas metody oraz sposobu zwalczania.
pompa ciepła

Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania

Popularne paliwa służące do zasilania urządzeń i maszyn wyczerpują się na całym świecie. Pompy ciepła to innowacyjne urządzenia grzewcze, które powstały w myśli idei ekologicznych. Czy stanowią alternatywę, która efektywnie zastąpi dotychczasowe instalacje grzewcze? Kogo na nią stać?
dywan wełniany

Dywany wełniane

Dywan pełni funkcję dekoracyjną i użytkową we wnętrzach od setek wieków. Dzięki niemu pomieszczenie staje się przytulne, a podłoga ciepła i przyjemna. Za ojczyznę dywanów uważa się Persję. Do dziś dywany perskie mają opinię najlepszych, ekskluzywnych i niestety najdroższych...
rekuperator

Rekuperacja ciepła w domu

Źle działająca wentylacja w domu może być bardzo niebezpieczna dla Nas – domowników. Może ona spowodować przesuszenie śluzówki dróg oddechowych, co w konsekwencji objawia się bólem gardła, nieżytem nosa oraz stanami zapalnymi. Przy złej wentylacji zmuszeni jesteśmy do częstego otwierania lub rozszczelnienia okien, co naraża nas na kurz i hałas z ulicy. Z drugiej strony dom w którym jest zbyt szczelnie, to dom w którym nadliczbowym domownikiem jest wilgoć powodująca powstawanie pleśni i grzybów.