Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Nowe mieszkania w Sulejówku - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nowe mieszkania w Sulejówku Komentarze do artykułu Nowe mieszkania w Sulejówku

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 14 styczeń 2010 - 22:04

Inwestycja „Przy Wspólnej” to dwa czteropiętrowe budynki z garażami podziemnymi...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Nowe mieszkania w Sulejówku
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Nikoś

• Grupa Guests

Napisano 14 styczeń 2010 - 22:04

Zdzwoniłem do tego dewelopera w w sprawie kupna mieszkania - UWAGA !! Bardzo ryzykowna sprawa kupując tu mieszkanie, tzn "Wpłacasz pieniądze i nie masz żadnej gwarancji że wybudują ten blok" - jest to cwaniackie (wręcz złodziejskie ) zagranie dewelopera

#3 Gość_klient

• Grupa Guests

Napisano 30 maj 2010 - 20:41

Wyświetl postUżytkownik Nikoś dnia 14 styczeń 2010 - 22:04 napisał

Zdzwoniłem do tego dewelopera w w sprawie kupna mieszkania - UWAGA !!
Bardzo ryzykowna sprawa kupując tu mieszkanie, tzn "Wpłacasz pieniądze i nie masz żadnej gwarancji że wybudują ten blok" - jest to cwaniackie (wręcz złodziejskie ) zagranie dewelopera

Jeżeli chce ktoś poznać działania Dewelopera "Włodarzewska S.A." zapraszam na http://www.osiedlesportowa.fora.pl/ nic dodać, nic ująć. Omijajcie tych cwaniaków!!!

#4 Gość_gość

• Grupa Guests

Napisano 24 sierpień 2010 - 09:47

Wyświetl postUżytkownik klient dnia 30 maj 2010 - 20:41 napisał

Jeżeli chce ktoś poznać działania Dewelopera "Włodarzewska S.A." zapraszam na http://www.osiedlesportowa.fora.pl/ nic dodać, nic ująć. Omijajcie tych cwaniaków!!!

Ja mam zupełnie inne doświadczenia. Kupiłem fajne mieszkanie, sporo uda mi się wynegocjować, więc mam większe M za równowartość mniejszego gdzie indziej. Generalnie, jestem bardzo zadowolony i jak rozmawiam z sąsiadami nie jestem odosobniony z tą opinią. Ale może od tego czasu coś się zmieniło.

#5 Gość_Tede2

• Grupa Guests

Napisano 27 styczeń 2012 - 01:01

https://przywspolnej.fora.pl/

zapraszam na nowe forum dotyczące tej inwestycji!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Katalog Projekty Domów Nowoczesnych

Katalogi domów

Gotowy projekt domu ma mnóstwo zalet i stanowi nie lada konkurencję dla projektu wykonywanego na indywidualne zamówienie. Szacuje się, że katalogi internetowe, prezentujące gotowe projekty domów, różnych pracowni architektonicznych, oferują wybór spośród ponad 15 tys. koncepcji.
Kwiat nietoperzowy

Kwiat nietoperzowy

Kwiat nietoperzowy jest jednym z najbardziej niezwykłych kwiatów. Na jednorocznych pędach, które w naszym klimacie pojawiają się często dopiero pod koniec lata, rozwijają się kwiaty złożone z 6 ciemnofioletowych, prawie czarnych płatków, z których zwisają długie "wąsy".
fototapeta

Fototapety - ludzie

Anatomia ludzkiego ciała stanowi natchnienie dla artystów od wielu wieków. Odwiedzając galerie sztuki, oglądamy człowieka pracującego w polu, podczas zabawy, pozującego do portretu, aktu i podczas odpoczynku.
Fototapety do biura

Fototapety do biura

Większość z nas spędza w pracy nawet kilkanaście godzin dziennie. Ascetyczny wystrój biurowych wnętrz nie działa zachęcająco zarówno dla pracowników jak i potencjalnych klientów, którzy odnoszą wrażenie, że firma dopiero rozpoczyna swoją działalność. Odpowiednio zaaranżowane miejsce pracy zapewni komfort fizyczny i psychiczny, co pozytywnie wpłynie na efektywność pracy.
okno   nawiewnik

Nawiewniki okienne

Instalacja wentylacyjna, zapewnia wymianę powietrza między wnętrzem naszego domu, a jego otoczeniem. Dobrze działająca naturalna wentylacja umożliwia przedostawanie się świeżego powietrza do pomieszczeń przez nieszczelne okna lub drzwi, które następnie usuwane jest przez kanały wentylacyjne na zewnątrz. Kanały wentylacyjne są w stanie usunąć tyle powietrza z domu, ile się do niego dostanie. Jednak obecnie, prawidłowo działająca wentylacja jest rzadkością.