Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania Komentarze do artykułu Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób d

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:02

Pompy ciepła to innowacyjne urządzenia grzewcze, które powstały w myśli idei ekologicznych.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_Jurek

• Grupa Guests

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:02

Niezły pomysł na oszczędności. Poszukamna Insteo.pl i może sobie coś takiego założę w domu

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   depeyns Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 08-grudzień 10

Napisano 23 styczeń 2012 - 09:50

Czy jeśli masz taką pompę to mogę inwestować dodatkowo w kocioł kmg-1???

#4 Gość_Doti

• Grupa Guests

Napisano 23 marzec 2012 - 22:02

Ja pierwszy raz spotkałam się z pompą ciepła w sieci, na blogu www.odnawialnecieplo.pl Trafiłam przypadkiem, bo zaczęłam się interesować ekologicznymi rozwiązaniami dla domu i zostałam na dłużej;) dużo ciekawych artykułów, również aktualności, ale właśnie artykuł o pompie mnie zainspirował i zamierzamy z mężem się zdecydować na coś takiego. Wcześniej nie korzystaliśmy z takich urządzeń, więc trzymajcie kciuki;)

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
stadion

Polskie stadiony piłkarskie na EURO 2012

Obwieszczenie Komitetu Wykonawczego UEFA, 13 maja 2009r. wytypowało cztery, spośród sześciu polskich miast do turnieju UEFA EURO 2012. Są to miasta, które podpisały umowę z UEFA w 2007r. : Warszawa, Wrocław, Gdańsk i Poznań. To nie tylko lokalizacje mistrzostw ale i oficjalni gospodarze imprezy...
Dach pokryty papą izolacyjną

Papy izolacyjne

Izolacje wykonane za pomocą pap są lekkie, wytrzymałe oraz stosunkowo tanie. Ich zaletą jest to, że nie wymagają specjalnie przygotowanych konstrukcji czy podłoża. Papa jest wykorzystywana do izolacji podziemnych części budynku, tarasów, balkonów oraz dachów. Do izolacji poszczególnych miejsc stosowane są różne rodzaje pap – inna będzie stosowana do pokrycia dachu płaskiego o podłożu betonowym, a jeszcze inna gdy podłoże jest wykonane z materiałów drewnopochodnych.
Piknik na świeżym powietrzu

Garden party, czyli jak zrobić przyjęcie w ogrodzie

Przed nami ciepłe wiosenne weekendy. Jest to doskonały czas na spędzanie czasu z rodziną lub znajomymi na łonie natury. Jeżeli jednak nie mamy możliwości wyruszenia poza miasto, możemy urządzić popołudniowe lub wieczorne przyjęcie w ogrodzie. Takie garden party jest doskonałym sposobem na weekendowy relaks. Nie ma jednego przepisu na udane przyjęcie. Warto zadbać o parę ważnych drobiazgów, które mogą umilić pobyt w ogrodzie.
dekoracje

Karnawał w pięknym wnętrzu

Imprezowe spotkanie ze znajomymi można urządzić we własnym mieszkaniu lub domu. Andrzejki lub karnawał w mieszkaniu wymagają zadbania o odpowiednie menu i wystrój.
Kalkulator

Cennik usług budowlanych

Prace budowlane i remontowe, wbrew pozorom, nie są domeną każdego mężczyzny. Zwykle, planując budowę domu, adaptację nowych pomieszczeń, dobudowy i remonty zdajemy się na umiejętności fachowców. Przed zatrudnieniem wykonawców, dla własnego dobra, warto zagłębić się w zagadnienia techniczne prac, które mają zostać wykonane i poznać przybliżone ceny usług wykonawczych.