Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś Komentarze do artykułu Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 12 wrzesień 2011 - 11:41

Wszystkich, którzy planują budowę domu, powinna zainteresować informacja, że firma Wienerberger poszerzyła ofertę pokryć dachowych marki Koramic...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_mj

• Grupa Guests

Napisano 12 wrzesień 2011 - 11:41

Czy ktoś już ma taa dachówkę? Prosze podzielcie się opiniami na jej temat. Czy warto kupić tę nowość, czy lepiej sprawdzoną L-15?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Kominki narożne

Jak zbudować kominek?

Blask, przyjemne ciepło, trzask pękającego drewna i taniec żółtych płomieni, to hipnotyzujący spektakl, który mogą podziwiać posiadacze ogrzewania kominkowego podczas jesiennych i zimowych wieczorów. Ponadto, kominek, symbolizujący także domowe ognisko, jest elementem dekoracyjnym najważniejszego pomieszczenia w domu – salonu, gdzie zbierają się razem wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzić czas.
Wiosenne dekoracje

Wiosenne dekoracje

Do naszych domów wielkimi krokami zbliża się wiosna. Wychłodzone przez zimę mieszkania powoli wypełniają się pierwszymi promieniami wiosennego słońca. Przedwiośnie jest już krótkim przedwstępem do nowej pory roku. Kiedy spod powoli topniejącego śniegu wyglądają nieśmiało niestrudzeni pionierzy wiosny – przebiśniegi i krokusy, za pomocą nieskomplikowanych zabiegów możemy sami zaprosić wiosnę do naszych wnętrz.
burza

Jak zabezpieczyć dom przed wyładowaniami atmosferycznymi?

Przepisy prawa budowlanego odnośnie instalacji odgromowej nie nakazują jej realizacji w przypadku gdy najwyższy element budowli nie przekracza 15 m wysokości.
paragraf

Rozdział 9 - Użytkowanie instalacji wodociągowej

Rozdział 9 reguluje zasady prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji instalacji wodociągowej...
Światło zaklęte w krysztale

Żyrandole i kinkiety - światło zaklęte w krysztale

Nic nie uwydatnia piękna światła tak jak pryzmat rozpraszający jego wiązki. Tęczowe widmo to obraz ciekawy dla oka. Chcąc wprowadzić do naszego mieszkania odrobinę takiej magii warto zastanowić się zastosowaniem dekoracji wywołującej podobne efekty. Do tego celu idealnie nadają się kryształowe lampy. Odbijające się w przezroczystych koralikach światło tworzy na ścianach barwne kompozycje wzbogacające każdy styl.