Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś Komentarze do artykułu Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 12 wrzesień 2011 - 11:41

Wszystkich, którzy planują budowę domu, powinna zainteresować informacja, że firma Wienerberger poszerzyła ofertę pokryć dachowych marki Koramic...

Dołączona grafika
Link do artykułu: Pokaż mi swój dach, a powiem Ci kim jesteś
Komentarze do artykułu:

#2 Gość_mj

• Grupa Guests

Napisano 12 wrzesień 2011 - 11:41

Czy ktoś już ma taa dachówkę? Prosze podzielcie się opiniami na jej temat. Czy warto kupić tę nowość, czy lepiej sprawdzoną L-15?

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Warunki techniczne jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - przewodnik

PRZEWODNIK PO ROZPORZĄDZENIU MINISTRA INFRASTRUKTURY
z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie.
szafa wnękowa

Szafa wnękowa - ekonomiczne wykorzystanie zakamarków

W dobie nowoczesnych aranżacji panuje moda na minimum mebli i maksimum przestrzeni. Wiadomo jednak, że wszystkie rzeczy, które posiadamy lub zapragniemy posiadać muszą mieć swoje miejsce.
paragraf

Rozdział 11 - Użytkowanie wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych

Rozdział 11 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji wewnętrznych urządzeń do usuwania odpadów i nieczystości stałych...
Magnolia

Zachwycające magnolie

Magnolia jest jednym z najpiękniejszych drzew kwitnących wiosną. Duże, barwne kwiaty na bezlistnych gałęziach wzbudzają zachwyt niemal każdego. Są to jedne z pierwszych roślin kwiatowych, które rosły na Ziemi. Obecnie drzewa i krzewy magnolii występują dziko w Ameryce Północnej i Południowej oraz w Azji Wschodniej. Nazwa tej pięknej rośliny została nadana przez Linneusza dla upamiętnienia siedemnastowiecznego francuskiego botanika Pierre'a Magnola.
Irys Quaker Lady

Irysy

Irysy, zwane często kosaćcami, przyzwyczajone są do długich, suchych okresów letnich oraz łagodnych zim. W naszym klimacie zmuszeni jesteśmy chronić je latem i wczesną jesienią przed wilgocią, zimą z kolei - przed dużym mrozem. Jeżeli tylko uda nam się spełnić ich wymagania, z pewnością staną się piękną ozdobą ogrodu lub balkonu. Niskie gatunki z powodzeniem wykorzystamy na skalniakach czy w pojemnikach.