Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Nieduży z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Nieduży z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Nieduży z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1221
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 01 wrzesień 2011 - 20:23

Projekt Nieduży z pracowni MG Projektpustaki porotherm 25 + styropian + tynk cienkowarstwowy...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Nieduży z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_Sasha

• Grupa Guests

Napisano 01 wrzesień 2011 - 20:23

Czy ktos buduje ten dom? Chcialbym zobaczyc zdjecia z realizacji

#3 Gość_Kasia

• Grupa Guests

Napisano 27 marzec 2012 - 14:50

Cześć,
a co chcesz wiedzieć odnośnie tego domku?
Ja projekt już zakupiłem, właśnie kładę fundamenty. Moje doświadczenie zwiazen z budową tego domu jest więc mocno ogranczone, zdjęc póki co nie pojarze, bo nie mam co fotografować...same przekopki na mojej działce ;/ Jeżeli interesują cię kosztorysy, zdjęcia czy inne rzeczy,ja sporo informacji znalazłam na forum pracowni MG oraz na ich blogu.
Wprowadziliśmy trochę zmian,ale tylko dopuszczalnych przez pracownie MG.
Dom jest oryginalny i ponadczasowy,nie umiem się doczekac jak go skończymy ;)

#4 Gość_Michalina

• Grupa Guests

Napisano 30 marzec 2012 - 11:11

Strasznie podobami się klimat tego domu, jest taki włoski- południowy. Podobny jest to Riwery z tej samej pracowni, prawda?
Nieduży...hmn...nazwa pasuje? Może rzeczywiście na zdjęciach wygląda na większy niż jest w rzeczywistości ale bez przesady.

Kasia, powodzenia w budowie, jak tez zaczne to się pochwalę ;)Mówisz o forum pracowni? A wiesz że go wczesniej nie zauważyłam? ;)

pozdrawiam!

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Drzewo bawełniane

Drzewo bawełniane

Bawełniane drzewo osiąga wprawdzie w swojej ojczyźnie 40m wysokości, ale rośnie bardzo wolno i potrzebuje kilku lat na przekształcenie się z zielonego "kaktusa" w prawdziwe drzewko. Jego pień jest pokryty okrągłymi kolcami, które na naturze chronią jego owoce przed "zbiorem" przez zwierzęta.
Narzędzia ogrodowe

Narzędzia ogrodowe

Sprzęt często decyduje o jakości wykonywanej przez nas pracy oraz o tym, czy wykonywana w ogrodzie praca będzie dla nas przyjemnością, czy katorgą. Wyłącznie narzędzia dobrej jakości umilą naszą pracę. Kupno tańszego sekatora być może nie odczujemy w budżecie domowym, ale kupno dwóch czy trzech tańszych w roku z pewnością.
Męczennica

Egzotyczny ogród

Wiadomo, że w naszych warunkach ciężko stworzyć ogród pełen egzotycznych roślin. Jednak istnieje wiele roślin, które przypominają tropikalne piękności i mogą rosnąć w naszym przydomowym ogrodzie.
Najważniejszym elementem egzotycznego ogrodu jest oczywiście roślinność. Okazy, które do niego wybierzemy powinny charakteryzować się wyrazistą, a nawet jaskrawą barwą, pokaźnymi rozmiarami i dużymi liśćmi. Efekt dżungli osiągniemy sadząc bujnie rozrastające się rośliny, charakterystyczne dla gorących regionów świata.
Kwiaty w mieszkaniu

Kwiaty w mieszkaniu

Nawet pięknie urządzone mieszkanie może wydawać się zimne i puste jeżeli nie ma w nim choćby kilku roślin doniczkowych. Dodanie żywych dekoracji jest jednym z najłatwiejszych sposobów na odmienienie i udekorowania wnętrza mieszkania. Aby nasze rośliny ładnie wyglądały w mieszkaniu i zdrowo rosły, powinniśmy uwzględnić panujące w nim warunki sprzyjające ich hodowli, np. nasłonecznienie. Dzięki słońcu kwiaty w domu wytwarzają z dwutlenku węgla i wody substancje, które są im niezbędne do prawidłowego wzrostu.
Fototapety do pokoju dziecka

Fototapety do pokoju dziecka

Odpowiednia aranżacja dziecięcego pokoju ma duży wpływ na samopoczucie naszej pociechy. Oprócz odpowiednich mebli, ważnym elementem wystroju pokoju są także ściany. Ich właściwe wykończenie może sprawić, że pokój dziecka będzie spełnieniem najskrytszych jego marzeń.