Co myslicie o wyspie kuchennej origami ? Strzal w dziesiatke czy tandeta? Pytam bo moi klienci
sa nia zainteresowani a ja mam wykonac im projekt.
Napiszcie co o tym myslicie ;-) Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Wyspa kuchenna
#2 Gość_Katarzyna
Napisano 01 listopad 2011 - 22:58
Myślę, że w bardziej ascetycznym wnętrzu może być strzałem w dziesiątkę, w aranżacjach pełnych wzorów raczej wyglądałoby to kosmicznie. Przyglądałam się i zastanawiałam, czy w tym są jakieś szuflady. Dopiero opis pod zdjęciami mi pomógł ; )
Ja jednak wolę mniej kanciaste wyspy: (http://www.swiatrezydencji.pl/wnetrza/strefy-w-domu/kuchnia-czysta-kuchnia-brudna/kuchnia-czysta-jest-strefa-reprezentacyjna) Też biała, też nietypowa, ale nieco mniej męcząca. Inwestowanie w origami wiąże się nie tylko z odwagą, ale z pewnością, że takie rozwiązanie się nie znudzi.
Ja jednak wolę mniej kanciaste wyspy: (http://www.swiatrezydencji.pl/wnetrza/strefy-w-domu/kuchnia-czysta-kuchnia-brudna/kuchnia-czysta-jest-strefa-reprezentacyjna) Też biała, też nietypowa, ale nieco mniej męcząca. Inwestowanie w origami wiąże się nie tylko z odwagą, ale z pewnością, że takie rozwiązanie się nie znudzi.
Napisano 02 listopad 2011 - 16:36
Wyspy kuchenne są jak najbardziej ok, mają w sobie coś ciekawego i wprowadzają swoistą nowość do kuchni. Ich minus, to fakt, że wymagają dosyć dużych powierzchni do zagospodarowania. Odnośnie stylu - origami to jak dla mnie lekka przesada, ale zwykle półokrągłe lub kwadratowe jak najbardziej.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
#6 Gość_Konrad
Napisano 28 listopad 2011 - 15:28
Mi się bardziej podobają takie:

chociaż kolory mi za bardzo nie odpowiadają wolę ciepłe barwy w kuchni no ale coś w tym stylu... takie jak ja bym chciał musiał by się projektant zająć bo lubie niepowtarzalne, chociaż budżet na to nie pozwala

chociaż kolory mi za bardzo nie odpowiadają wolę ciepłe barwy w kuchni no ale coś w tym stylu... takie jak ja bym chciał musiał by się projektant zająć bo lubie niepowtarzalne, chociaż budżet na to nie pozwala
#7 Gość_AGATA
Napisano 27 luty 2012 - 13:14
Dzień dobry wszystkim, do takiej wyspy polecam gniazdko wpuszczane w blat www.baldai.pl fajna sprawa tylko teraz potrzebuję ja do swojego mieszkania takie samo tylko z podświetleniem czy może ktoś gdzieś widział takie.pozdrawiam
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie