Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Wypoczynek - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Wypoczynek

#1 Gość_Karina

• Grupa Guests

Napisano 19 sierpień 2011 - 14:15

Witam wszystkich serdecznie :)
Ja postanowiłam napisać na forum ponieważ borykam się z problemem zakupienia wypoczynku do salonu o wymiarach 32,50m2. Jeśli chodzi o cene to jestem w stanie przeznaczyć tak 3-4 tys. ponieważ, specjalnie na wyposażenie wnętrza zbieraliśmy pieniążki z mężem :)No i myślałam o czymś takim jak na trzecim zdjęciu: :wub:

Klik

Co o tym sądzicie? Bo jestem ciekawa, czy ktoś już jest w posiadaniu tego super wypoczynku :) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu :D

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   depeyns Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 08-grudzień 10

Napisano 22 sierpień 2011 - 09:54

Link w twoim poście prowadzi do opisu jednego kompletu wypoczynkowego. Pokazany jest on w kilku konfiguracjach. Ale tak czy siak jest na prawdę fajny.

#3 Gość_Karina

• Grupa Guests

Napisano 25 sierpień 2011 - 11:25

Przepraszam myślałam że dodałam bezpośrednio do zdjęcia, w takim razie dodaję zdjęcie o który mi sie rozchodziło :)

Dołączona grafika

To dokładnie ten :)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Magnolia

Zachwycające magnolie

Magnolia jest jednym z najpiękniejszych drzew kwitnących wiosną. Duże, barwne kwiaty na bezlistnych gałęziach wzbudzają zachwyt niemal każdego. Są to jedne z pierwszych roślin kwiatowych, które rosły na Ziemi. Obecnie drzewa i krzewy magnolii występują dziko w Ameryce Północnej i Południowej oraz w Azji Wschodniej. Nazwa tej pięknej rośliny została nadana przez Linneusza dla upamiętnienia siedemnastowiecznego francuskiego botanika Pierre'a Magnola.
Nornik polny

Metody zwalczania szkodników ogrodów

Każdy z nas wcześniej czy później realizuje swoje marzenia założenia pięknego ogrodu. Niezależnie od tego, jakie rośliny w nim umieścimy, w pewnym momencie mogą one zostać narażone na działanie różnego rodzaju szkodników.
paragraf

Rozdział 5 - Użytkowanie lokali

Rozdział 5 reguluje zasady użytkowania, naprawy, wymiany instalacji i konserwacji lokali w budynku...
Bonsai

Sztuka bonsai

Sztuka bonsai wywodzi się z Chin, ale to właśnie z Japonią jest kojarzona. W VIII wieku n.e. Japończycy włączyli ją do swojej tradycji, ale dopiero później bonsai stało się ważnym elementem kultury japońskiej. To właśnie oni uczynili z uprawy bonsai sztukę, o ustalonych zasadach i symbolice. Słowo bonsai w tłumaczeniu oznacza roślinę posadzoną na tacy lub w płytkiej doniczce.
Berberys Thunberga

Berberys Thunberga - płonące odmiany z Japonii

Berberys Thunberga jest pochodzącym z Japonii endemitem. Do uprawy w Europie został wprowadzony w 1860 roku. Dziś w uprawie znajduje się wiele jego odmian różniących się pokrojem i ubarwieniem liści. Berberys Thunberga jest najbardziej atrakcyjny jesienią, gdy przebarwiające się liście „płoną" pomarańczowymi i czerwonymi barwami.