Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Mały domek - jak budować? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Mały domek - jak budować?

#1 Gość_Mateusz

• Grupa Guests

Napisano 13 sierpień 2011 - 12:42

Chcę dla dzieciaków zbudować mały domek. Nie wiem nawet taki jak szopka.
Bele są grube mają 2,7 m. Mam też inne materiały ale nie wiem jak zacząć budować. Nigdy czegoś takiego nie robiłem.
Proszę o jakiś schemat. :)

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Borówka brusznica

Borówka brusznica

Borówka brusznica (Vaccinium vitis-idaea L.) to gatunek niewielkiej krzewinki z rodziny brusznicowatych, dawniej wrzosowatych, występujący w umiarkowanej i chłodnej strefie całej półkuli północnej. Spotykany bardzo często na podmokłych torfowiskach, wrzosowiskach, borach świerkowych i sosnowych. Bardzo często urządzając ogród mamy problem z odpowiednią rośliną stanowiącą podszycie dla iglaków. Borówka brusznica znakomicie spełni tu swoja rolę.
burza

Jak zabezpieczyć dom przed wyładowaniami atmosferycznymi?

Przepisy prawa budowlanego odnośnie instalacji odgromowej nie nakazują jej realizacji w przypadku gdy najwyższy element budowli nie przekracza 15 m wysokości.
Logo pracowni Artinex

Pracownia Projektowa ARTINEX

ARTINEX działa od 1990 roku jako samodzielna autorska pracownia projektowa architekta Krzysztofa Wolskiego.
garaże

Garaż, czy wiata?

Częstym dylematem osób budujących dom jest miejsce postojowe dla samochodu. Lokalizacja garażu czy wiat garażowych na działce budowlanej może być zależna m.in. od zapisów miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego (MPZP).
biuro

Biuro w domu

Praca w domu staje się coraz popularniejsza. Zdania psychologów są podzielone. Część uważa, że efektywnie można pracować jedynie poza domem. Po powrocie powinniśmy odciąć się od pracowniczych obowiązków – poświęcić czas odpoczynkowi i rodzinie...