Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Ceramika do łazienki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Ceramika do łazienki

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   szymonkaniewski Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 27-lipiec 11

Napisano 11 sierpień 2011 - 12:30

Czy ktoś z Was może polecić dobrej jakości wannę narożną? Chodzi o produkt dobrej jakości ale w rozsądnej cenie...poszukując samodzielnie najlepszego wyboru póki co wygrywa Comfort Sanplastu.

#2 Gość_Artek

• Grupa Guests

Napisano 06 wrzesień 2011 - 14:33

No ja Ci moge polecić taką jak aktualnie posiadam.
Nie pamiętam ile kosztowała, ale pamiętam że też musiałem się ograniczać finansowo i dałem radę ;) Teraz jestem barzo zadowolony

CO | wanny

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Kominki narożne

Jak zbudować kominek?

Blask, przyjemne ciepło, trzask pękającego drewna i taniec żółtych płomieni, to hipnotyzujący spektakl, który mogą podziwiać posiadacze ogrzewania kominkowego podczas jesiennych i zimowych wieczorów. Ponadto, kominek, symbolizujący także domowe ognisko, jest elementem dekoracyjnym najważniejszego pomieszczenia w domu – salonu, gdzie zbierają się razem wszyscy domownicy, aby wspólnie spędzić czas.
Drzwi wejściowe

Wybór drzwi wejściowych

Wybór właściwych drzwi wejściowych to jedna z pierwszych decyzji jaką musimy podjąć przy wykańczaniu nowego mieszkania czy domu. Mają one znaczenie nie tylko dekoracyjne i funkcjonalne, ale przede wszystkim powinny zapewnić nam poczucie bezpieczeństwa. Dlatego warto poświęcić chwile i zapoznać się z najważniejszymi cechami drzwi zewnętrznych oraz dostępną na rynku ofertą.
targi mieszkaniowe

Targi mieszkaniowe 2012 na nowym stadionie we Wrocławiu

Pierwsza edycja Targów Mieszkaniowych Nowy DOM, Nowe Mieszkanie Wrocław 2012, to wydarzenie organizowane przez Wrocławskie Targi mieszkaniowe Murator EXPO.
Mirt

Mirt pospolity, zwyczajny, mirt panny młodej - uprawa, choroby i pielęgnacja

Mirt (Myrtus) jest jedną z najstarszych roślin doniczkowych uprawianych w pomieszczeniach. Należy on do rodziny mirowatych. Do europy roślina została sprowadzona z Azji Mniejszej i basenu Morza Śródziemnego. W naturalnych warunkach osiąga nawet do 5 metrów wysokości. Najczęściej uprawiany jest Mirt pospolity.
logo_male_ZahirArt

Pracownia architektoniczna Zahir Art

Projekty oddawane przez pracownię architektoniczną Zahir Art są kwintesencją ponad dziesięcioletniego doświadczenia projektantów. Powstawały one stopniowo i są efektem konsultacji i oczekiwań klientów.