Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Ceramika do łazienki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Ceramika do łazienki

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   szymonkaniewski Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 27-lipiec 11

Napisano 11 sierpień 2011 - 12:30

Czy ktoś z Was może polecić dobrej jakości wannę narożną? Chodzi o produkt dobrej jakości ale w rozsądnej cenie...poszukując samodzielnie najlepszego wyboru póki co wygrywa Comfort Sanplastu.

#2 Gość_Artek

• Grupa Guests

Napisano 06 wrzesień 2011 - 14:33

No ja Ci moge polecić taką jak aktualnie posiadam.
Nie pamiętam ile kosztowała, ale pamiętam że też musiałem się ograniczać finansowo i dałem radę ;) Teraz jestem barzo zadowolony

CO | wanny

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Cięcie konaru

Cięcie drzew - podstawy

Co roku wielu ogrodników przeprowadza cięcie róż i innych krzewów ozdobnych z liści, czy kwiatów. Wielu zapomina jednak o cięciu drzew. Wielu nie uważa tego nawet za konieczne. Zakupione w szkółkach pięknie ukształtowane drzewko potrafi jednak odpowiednio nie formowane przybrać brzydki i nieestetyczny kształt.
Formowanie i cięcie w pierwszych latach jest, więc podstawą uzyskania ładnego i pięknie utrzymanego drzewa.
fototapeta

Fototapety nowoczesne

Nowoczesne wnętrza zachwycają prostotą i wyszukanymi rozwiązaniami. Oryginalne kształty mebli, odważne zestawienia kolorystyczne i zaskakujące połączenia materiałów wykończeniowych, sprawiają, że współczesne aranżacje zdają się być ciekawsze niż kreacje stylizowane na modłę minionych epok.
styropian2

Styropian

Styropian czyli spieniony polistyren jest materiałem izolacyjnym stosowanym od kilkudziesięciu lat. Otrzymuje się go na skutek ciśnieniowego i termicznego oddziaływania na granulki polistyrenu do spieniania. Pod wpływem wysokiej temperatury granulki pęcznieją i sklejają się tworząc strukturę komórkową.
Wiśnia japońska

Wiśnia japońska - odmiany

Wiśnia przede wszystkim jest nam znana z owoców, które cieszą się popularnością, szczególnie w okresie letnim. Znanych jest również bardzo duża liczba ozdobnych odmian. Jedną z nich jest wiśnia piłkowana, zwana także wiśnią japońską (Prunus serrula, Cerasus serrulata).
Fototapety   zwierzęta

Fototapety - Zwierzęta

Jeśli do tej pory egzotyczne zwierzęta oglądałeś tylko na ekranie telewizora czy w zoo - czas to zmienić. Od teraz towarzyszem każdego śniadania będzie uśmiechnięta żyrafa w parze z lekko nieśmiałą zebrą, a to wszystko za sprawą fototapet z galerii pixers.pl przedstawiających zwierzęta całego świata.