Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: działka budowlana i kontener mieszkalny - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

działka budowlana i kontener mieszkalny

#1 Gość_Marek

• Grupa Guests

Napisano 31 lipiec 2011 - 12:55

witam
potrzebuje porady an temat prawa budowlanego...
mam działkę budowlana z domem, i planuje postawić obok domu kontenery mieszkalne i sprzedawać w nich mieszkania...
chciałbym się dowiedzieć jak wygląda to z strony prawnej... kontener nie potrzebuje pozwolenia na budowę ponieważ nie jest na stale połączony z ziemia, czy mogę sprzedać taki obiekt i kupujący dostanie na niego meldunek? mój numer domu to 135 wiec czy mogę nadać na mieszkania adresy 135B/1 135B/2 itd?

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 16 i 17 - Użytkowanie instalacji piorunochronnej i przepisy końcowe

Rozdział 16 reguluje sposób użytkowania instalacji piorunochronnej. W rozdziale 17, przepis końcowy mówi o terminie wejścia rozporządzenia w życie...
fototapeta

Fototapety abstrakcja

Słowo abstrakcja, z języka łacińskiego, oznacza oderwanie. Owa forma plastyczna sięga aż do paleolitu. Jej znamiona można znaleźć także na starożytnych amuletach i w malunkach zdobiących prehistoryczne jaskinie.
Winogrona na tarasie

Winogrona na tarasie

Przepyszne wino własnej roboty na 10 piętrze wysokiego bloku? Czy brak hektarów pod budowę winnicy może stanąć nam na przeszkodzie w posiadaniu smacznych owoców? Z całą pewnością nie! Wystarczą chęci i nasłoneczniony balkon lub taras. Każdy z nas może stać się właścicielem winnicy, nawet małej, jednodoniczkowej.
découpage

DECOUPAGE – sztuka aranżacji i dekoracji dla każdego

Techniki découpage to doskonała forma aranżacji i dekoracji do wnętrz tradycyjnych lub pokoju dziecięcego. Wielkim artystą może stać się każdy, kto potrafi posłużyć się … zwykłym pędzlem.
pompa ciepła

Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania

Popularne paliwa służące do zasilania urządzeń i maszyn wyczerpują się na całym świecie. Pompy ciepła to innowacyjne urządzenia grzewcze, które powstały w myśli idei ekologicznych. Czy stanowią alternatywę, która efektywnie zastąpi dotychczasowe instalacje grzewcze? Kogo na nią stać?