Malowanie grzejników
Napisano 27 lipiec 2011 - 09:40
Użytkownik Annabella dnia 26 lipiec 2011 - 14:51 napisał
nurtuje mnie jedna rzecz, czy grzejniki mogę malować farbą?
jak to kobieta, czesto zmieniam zdanie, w kwestii wystroju i kolorow wnetrz. dlatego czy jest taka opcja by zmieniac kolor grzejnika malujac go farba?
jesli tak to jakie farby polecacie?:>
jak to kobieta, czesto zmieniam zdanie, w kwestii wystroju i kolorow wnetrz. dlatego czy jest taka opcja by zmieniac kolor grzejnika malujac go farba?
jesli tak to jakie farby polecacie?:>
a czemu nie? no chromowanych raczej nie pomalujesz, ale takie zwykłe płytowe, czy szczebelkowe, to śmiało, moi rodzice malowali swoje stare;)
Napisano 28 lipiec 2011 - 09:16
Użytkownik czerwone_szpilki dnia 27 lipiec 2011 - 09:40 napisał
a czemu nie? no chromowanych raczej nie pomalujesz, ale takie zwykłe płytowe, czy szczebelkowe, to śmiało, moi rodzice malowali swoje stare;)
no ja mam zwykłe szczebelki w łazience, bo tam chce pomalować, to super, ze można, a jakaś specjalna farba do tego? teraz nie mamy sezonu grzewczego i chcialabym pomalowac, ale boje sie, ze jak beda grzać, to mi ta farba odpadnie-a teraz np jest mi zimno czesto w domu, bo piękną mamy jesień tego lata;D
Napisano 28 lipiec 2011 - 09:54
rozumiem;]...jesli chcesz je malować, to moi rodzice malowali farbami z Fluggera, bo wydajne są, zapytasz w sklepie ich, która do grzejników i Ci powiedzą, no i kolorów masz miliardy heheheh...a co do grzejnika, to zalezy ile lat ma ten Twoj obecny i jak sie sprawuje, bo jak rzeczywiscie jest do d***, to moze lepiej go wymienic na nowy?
Napisano 28 lipiec 2011 - 11:48
o to świetnie, w koncu konkretna informacja;)...to, ze wymienię grzejnik w łazience, nie zmienia faktu, ze pozostałe pewnie pomaluję, bo niestety obecnie stać mnie na wymianę tylko jednego, także w łazience bedzie nowy, ale w kuchni i dwóch pokojach pewnie pomaluję
Napisano 31 lipiec 2011 - 14:06
aha, czyli co do farb nie mam się, co martwić...przejdę się do tego Fluggera i zobaczę, bo jak sprawdzałam u nich na stronie, to niedaleko mam do ich sklepu...co do grzejnika, to ciężka sprawa, bo jestem w czarnej dziurze, nie wiem na co zwracac uwage, jaki kupic..
Napisano 31 lipiec 2011 - 14:29
znajdziesz coś, na pewno musisz sie tylko dobrz porozglądać, zwracaj uwagę nie tylko na to, jak grzejnik wygląda, ale tez jak jest wydajny i w jakim czasie jest w stanie ogrzać Ci pomieszczenie...wszystkie nadprogramowe koszty ogrzewanie nie wynikaja, z winny grzejników, ale przede wszystkim z nieoszczednego ich uzytkowania, bo po co np mają grzać, gdy nikogo nie ma w domu?
Napisano 10 sierpień 2011 - 09:53
dawid zamilkł, ja jak cos mam grzejniki z terma technologie, bardzo solidne i chwalę je sobie, a przy okazji ceny Cię nie zjedzą...a co do farby do grzejników, to chyba wszedzie mają farby do takich powerzchni, u mnie ze dwa razy moi rodzice malowali sobie grzejniki opłytowe, jak nie zapomnę to zapytam skąd mieli farby;)
Napisano 10 sierpień 2011 - 10:25
witam,
ja z kolei chcialabym wymienic grzejniki w calym mieszkaniu, szykuje sie generalny remont niestety.. tylko zastanawiam sie czy znajde gdzies cos takiego jak grzeniki dekoracyjne?!
maja grzac ale i przy okazji ladnie wygladac. nie wiecie czy jakas firma ma cos takiego w swojej ofercie?
ja z kolei chcialabym wymienic grzejniki w calym mieszkaniu, szykuje sie generalny remont niestety.. tylko zastanawiam sie czy znajde gdzies cos takiego jak grzeniki dekoracyjne?!

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie