Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Tarassystem Classic czy Click? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Tarassystem Classic czy Click?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   aska27 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 26 lipiec 2011 - 09:21

Hej, z mężem mieliśmy taras kompozytowy ale niestety już poszedł na odstawkę, nie wytrzymał więcej niż 3 lata. Chcemy zainwestować w coś porządnego. Znajomy ma Tarassystem Classic z firmy Drewex z Radzymina http://tarassystem.p..._drewna_classic i wygląda bardzo solidnie, on sobie chwali. Zauważyłam jednak fajną ofertę dotyczącą Tarassystem Click, tutaj oferta: http://tarassystem.pl/click . Podoba mi się zwłaszcza opcja z montażem. Które będą lepsze?

#2 Gość_Wojtek

• Grupa Guests

Napisano 27 lipiec 2011 - 08:23

Ja bym na Twoim miejscu brał TarasSystem Classic, robią go z bardzo fajnego gatunku drzewa, powiem Ci że może on śmiało konkurować ze znanym nam wszystkim tarasem dębowym. Z tego co wyczytałem to za metr trzeba zapłacić jakieś 400-500 zł więc nie jest źle, jak na moje bardzo atrakcyjnie. Co do Clicka to ja zawsze stawiam na standardowe rozwiązania bo nie mam zaufania do nowości, pamiętaj że im więcej wkrętów tym lepiej - stabilniej.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 03 październik 2011 - 14:25

Jeżeli chodzi o click, to wytrzymałość podobna do standardowych rozwiązań z wkrętami, natomiast oszczędność czasu bardzo duża.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
wykładziny

Wykładziny dywanowe

Wykładzina dywanowa to forma ciepłej aranżacji podłóg. Sprawia, że wnętrza są przytulne i miłe. Ponadto chroni przed chłodem i hałasem.

Przeciętna wykładzina dywanowa ma cztery warstwy. Najważniejszymi z nich są: runo, czyli warstwa po której stąpamy i spód...
logo_archipelag

Pracownia Projektowa Archipelag

Pracownia ARCHIPELAG istnieje już 12 lat. Gwarantują swoim klientom kompleksowość usług architektoniczno-budowlanych.
Lampy mało popularne

Lampy mało popularne

Oświetlenie wnętrza stanowi o jego charakterze. To właśnie odpowiednio dobrane lampy nadają pomieszczeniom konkretny charakter. Rynek krajowy jest przepełniony firmami zajmującymi się produkcją elementów oświetlenia. Żyrandole, kinkiety, plafony, lampy stojące. W dowolnych kolorach. Z dowolnych materiałów. Obok standardowej oferty na rynku dostępne są jeszcze lampy nietypowe. Często ze względu na swoja cenę lub awangardowy design nie są jednak popularne.
grunty rolne - slider

Zmiana przeznaczenia gruntu

Jeśli chcesz zacząć budowę domu na wiosnę, rozpocznij niezbędne formalności. Polscy inwestorzy planując inwestycje, zwykle w złym okresie inicjują sprawy formalne względem najlepszego terminu rozpoczęcia budowy. Powinni o tym pomyśleć jak najszybciej właściciele działek o przeznaczeniu rolnym lub leśnym.
Drzewo owocowe   brzoskwinia

Drzewa owocowe - sadzenie

Najsmaczniejsze owoce, to te zerwane prosto z drzewa. A zrobione z nich przetwory stanowią wspomnienie lata w jesienne lub zimowe dni. Kto z nas nie chciałby mieć drzewek owocowych w swoim przydomowym ogrodzie. Rośliny sadownicze warto wykorzystać jako jeden z elementów kompozycji, mając na uwadze fakt, że nie tylko dostarczą nam pysznych owoców, ale będą wspaniale wyglądać.