Strona 1 z 1
drzwi zewnetrzne
Napisano 11 lipiec 2011 - 13:52
Aby nie tracic ciepla (szkoda aby przez drzwi uciekalo mi cieplo gdy zainwestowalem w dobrej jakosci bk na sciany) i byc spokojnym o funkcjonalnosc i zywotnosc, co mozna znalezc u nas na rynku z drzwi zewnetrznych czym sie warto kierowac i na co zwracac szczególną uwage?
Polecicie cos w przystepnej cenie oraz dobrej jakości?
Polecicie cos w przystepnej cenie oraz dobrej jakości?
#4 Gość_pinki
Napisano 12 wrzesień 2011 - 12:02
Zgadzam się z przedmówcą. 100% sukcesu jest wtedy gdy masz ładne drzwi i dobrze osadzone- przez profesjonalistów. Zazwyczaj firmy, które sprzedają drzwi maja montażystów. Nie dość, że masz pewność, że twoje drzwi są dobrze osadzone, to możesz jeszcze je zakupić z montażem taniej. Gdy z kupując drzwi i montaż masz taniej o chyba 15% vatu.
#5 Gość_aarrako
Napisano 09 listopad 2011 - 12:36
Ja kupowałam drzwi wraz z montażem w salonie vox i byłam, jestem zadowolona. Krótki czas oczekiwania no i drzwi dobrze osadzone. Do dnia dzisiejszego nic się z nimi nie robi :)Poza tym pewnie inne firmy szanujące się na rynku proponują tez taki system drzwi+ montaż= rabat:)No i dana firma proponująca taki system nie może sobie chyba pozwolić aby montażem zajmowali się amatorzy.
#7 Gość_renka
Napisano 18 listopad 2011 - 10:56
Drzwi zewnętrzne muszą być solidne i trwałe. Najważniejsze są zabezpieczenia i ochrona przeciwwłamaniowa. Konstrukcje wzmacniające montuje się wewnątrz drzwi.Takie drzwi pomimo licznych wypełnień i wzmocnień, wyglądają równie dostojnie jak tradycyjne drewniane.
Napisano 02 grudzień 2011 - 13:39
Osobiście polecam tez poza drzwiami Vox, drzwi Porta, z ciekawości sprawdziłem ich ofertę i nawet widzę ęe mają obecnie jakieś promocje na montaż.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
Napisano 08 grudzień 2011 - 14:50
Polecam zapoznać się na początku z tłumaczeniem słowa "spam". Nie bawi mnie coś takiego, jestem tu czysto hobbistycznie, a nie tak jak wszystkie powyższe wypowiedzi z konta gości bez rejestracji, zachwalające pod niebiosa firmę vox
.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
#14 Gość_paraola
Napisano 27 grudzień 2011 - 10:04
Jak dla mnie to takie drzwi to badziew. Ja wolę troszkę więcej dołożyć i mieć drzwi lepsze. A broń boże już kupować takie drzwi w siecówkach. Powtarzam to wszystkim swoim znajomym. Lepiej kupić drzwi w sklepie firmowym, branżowym i tam zamówić od razu montaż. Nie dość ze wychodzi taniej, to zrobią to fachowcy po szkoleniach i nie ma problemu z gwarancją.
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie