Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Nie działa mi... - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nie działa mi...

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Panda Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 07-maj 11

Napisano 09 lipiec 2011 - 15:44

opcja: wyświetl nową zawartość

jak kliknę forum się zawiesza i wszystko znika, muszę restartować przeglądarkę i na nowo się logować by w ogóle coś zobaczyć

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   LukiQ Ikona

• Administrator
  • Ikona
  • Wyświetl blog
  • Grupa Administrators
  • Postów 25
  • Rejestracja 18-wrzesień 09

Napisano 13 lipiec 2011 - 10:45

Proszę napisz z jakiej przeglądarki korzystasz (dokładny numer wersji).

Sprawdzimy na pewno czy wszystko jest OK

Pozdrawiam
LukiQ

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Panda Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 07-maj 11

Napisano 19 lipiec 2011 - 20:13

3.6.18 firefox (chyba ;P )

już mi działa, nie wiem co wtedy było nie tak

CO
Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
poddasze

Sypialnia na poddaszu – aranżacja

Adaptacja poddasza może być dobrym pretekstem do przeniesienia w to miejsce sypialni. Urocze skosy tworzą romantyczny klimat, jednak ergonomiczne wykorzystanie owej przestrzeni jest dużo trudniejsze niż w przypadku pomieszczeń z prostymi ścianami.
Autostradowa Obwodnica Wrocławia

Budowa obwodnicy Wrocławia

Jedno z największych polskich miast, stolica Dolnego Śląska będzie mieć nareszcie obwodnicę. Dla Wrocławia jest to bardzo ważna i niezmiernie potrzebna inwestycja. Do tej pory ruch tranzytowy odbywał się przez miasto, co powodowało powstawanie gigantycznych korków i zatorów. Po wielu latach udało się w końcu zaradzić wszystkim problemom, jakie stały na drodze do budowy obwodnicy – brak pieniędzy, przejęcie gruntów, procedury przetargowe.
Zawilec wieńcowy

Zawilce

Zawilce, inaczej anemony (Anemone), to piękne rośliny z rodziny jaskrowatych. Ich pochodząca z greckiego nazwa anemon nazwa oznacza wiatr. I faktycznie, kruche płatki ich kwiatów łatwo poruszają się pod wpływem każdego powiewu wiatru. W Polsce dziko rosną 4 gatunki. Najpopularniejszy, biały, zawilec gajowy (Anemone nemorosa), nieco rzadszy zawilec żółty (Anemone ranunculoides).
Zasłony

Karnisz - ważny element dekoracji okien

Karnisz to nie tylko zwykły drążek na którym powieszona jest tkanina. Jest to także atrakcyjny dodatek i oryginalna dekoracja wnętrza, dlatego powinien współgrać z pozostałymi elementami wystroju, dzięki czemu będzie zgrabnym dopełnieniem każdego pomieszczenia.
dworki

Projekty dworków

Styl dworkowy został wykreowany przez architektów polskich na przełomie XIX i XX wieku. Dworek stał się jednym z ważnych symboli narodowych, kiedy Polska utraciła niepodległość. W okresie dwudziestolecia międzywojennego, budynki o cechach charakteryzujących dwory wiejskie, zaczęto wznosić także w miastach.