Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Nie działa mi... - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nie działa mi...

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Panda Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 07-maj 11

Napisano 09 lipiec 2011 - 15:44

opcja: wyświetl nową zawartość

jak kliknę forum się zawiesza i wszystko znika, muszę restartować przeglądarkę i na nowo się logować by w ogóle coś zobaczyć

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   LukiQ Ikona

• Administrator
  • Ikona
  • Wyświetl blog
  • Grupa Administrators
  • Postów 25
  • Rejestracja 18-wrzesień 09

Napisano 13 lipiec 2011 - 10:45

Proszę napisz z jakiej przeglądarki korzystasz (dokładny numer wersji).

Sprawdzimy na pewno czy wszystko jest OK

Pozdrawiam
LukiQ

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Panda Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 07-maj 11

Napisano 19 lipiec 2011 - 20:13

3.6.18 firefox (chyba ;P )

już mi działa, nie wiem co wtedy było nie tak

CO
Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
długopis

Wniosek o wydanie pozwolenia na budowę

Wniosek o wydanie pozwolenia na budowę wydaje się na podstawie art. 32 i 33 ustawy z dnia 7 lipca 1994 r. – Prawo budowlane (jednolity tekst Dz. U. z 2006 r. Nr 156, poz. 1118 z późniejszymi zmianami) (Czytaj: Prawo budowlane: Rozdział 4 - Postępowanie poprzedzające rozpoczęcie robót budowlanych)...
dekoracje

Walentynki w domu

Mimo propagandy handlowej Walentynki mogą stać się wyjątkowym dniem. Wystarczy zadbać o romantyczny nastrój i spędzić miło czas z ukochaną osobą. Aby było miło i romantycznie, nie trzeba rezerwować seansu w kinie ani wystawnej kolacji w ekskluzywnej restauracji. Wszystko można przygotować samodzielnie we własnym M. Wystarczy odrobina wyobraźni.
Naklejki na lodówki

Naklejki na lodówki

Nawet najmodniejsza i najciekawsza aranżacja kuchni może nam się opatrzyć i znudzić. Nie zawsze mamy chęci, a przede wszystkim środki żeby wymienić meble kuchenne czy sprzęt AGD na nowe. Bardzo często decydujemy się na schowanie sprzętu kuchennego w szafkach lub zabudowujemy frontami meblowymi. Tymczasem to właśnie taki sprzęt może stać się ciekawym elementem kuchennego wystroju.
Nawilżacz ultradźwiękowy

Nawilżacz powietrza

Wprawdzie zima już prawie za nami, jeśli jednak do tej pory nie kupiliśmy nawilżacza powietrza warto to zrobić teraz. Na pewno skorzystamy jeszcze z niego przed nadejściem wiosny, a z pewnością przyda nam się za około pół roku - wraz z nadejściem kolejnej.
Balkon

Balkon, taras, a może weranda?

Kto z nas będąc jeszcze małym dzieckiem nie marzył o ślicznym domku w pięknej okolicy, z zadbanym i kolorowym ogrodem, a do tego z fajną werandą. Na tej werandzie stałaby ławka na której czekałaby na nas babcia z ciastem i kompotem. Jednak dorosłe życie nie jest tak kolorowe, jak nam się to wydawało będąc dzieckiem. Nie każdy mieszka w domu, a jeśli już to ze względów m.in. finansowych werandę woli zastąpić tarasem.