koszty ogrzewania
Napisano 28 lipiec 2011 - 09:50
rozumiem, oczywiście wybierz opcję, która jest dla Ciebie najwygodniejsza i możliwa finansowo do spełnienia, jeśli chodzi o grzejniki solidne i w rozsądnej cenie, to mogę Ci polecić producenta rodzimego, terma technologie, sama mam od nich grzejniki i zarzutów nie mam, dlatego smaialo polecam, bo znam je, ze tak powiem, z autopsji;)
Napisano 31 lipiec 2011 - 14:10
coś słyszałam o tym producencie, w sensie z nazwy kojarzę, nic więcej, mówisz, ze dobre, z tego, co przeglądam ich stronę, to może wyjdzie tak, ze nawet dwa kupię, bo jak patrze na ceny, to nie jest tak zle, przeznaczylam na to troche wiecej kasy i jak jeszcze dozbieram troszeczke, to moze akurat dwa kupie, do łazienki i do salonu;)
Napisano 31 lipiec 2011 - 14:22
no widzisz Annabella, a się martwiłaś, ze nie wiesz czy Cie stac na jeden, jestes bogatsza niz myslalas;D...a co do termy, to sam moge poswiadczyc, ze solidny producent i z reklamacjami nie ma problemów, chociaz miejmy nadzieje, ze gdzie nie kupisz, to nie bedziesz musiala oddawac do reklamacji;)
Napisano 14 wrzesień 2011 - 11:31
tak zrobie, znalazlam fajne kolory przypominajace ten chrom jak silver mat, wiec albo cos w takim stalowym kolorze albo nakrapiany bo tez mi sie te niestandardowe podobaja jak antique silver i teraz sie zdecydowac miedzy dwoma nie moge
moze mala podpowiedz?
Napisano 15 wrzesień 2011 - 13:44
Użytkownik Renata1982 dnia 14 wrzesień 2011 - 11:31 napisał
tak zrobie, znalazlam fajne kolory przypominajace ten chrom jak silver mat, wiec albo cos w takim stalowym kolorze albo nakrapiany bo tez mi sie te niestandardowe podobaja jak antique silver i teraz sie zdecydowac miedzy dwoma nie moge
moze mala podpowiedz?
bardzo ładne oba, ale żaden to jednak nie chrom;)...nie chcesz chromu? moim zdaniem pasuje do wszystkiego;)
Napisano 20 wrzesień 2011 - 20:33

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie