Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Natalia III z pracowni MG Projekt - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Natalia III z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Natalia III z pracowni MG Projekt

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1220
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 28 czerwiec 2011 - 12:37

Projekt Natalia III z pracowni MG Projektpustaki porotherm 25 + styropian + tynk cienkowarstwowy...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Natalia III z pracowni MG Projekt
Komentarze do projektu:

#2 Gość_MS

• Grupa Guests

Napisano 28 czerwiec 2011 - 12:37

Ktoś może buduje ten dom w okolicach Warszawy? Chciałabym zobaczyć jak wygląda w realu :)

#3 Gość_hubbertt

• Grupa Guests

Napisano 28 listopad 2011 - 21:13

Również chętnie obejrzał bym ten dom "na żywo" :)

#4 Gość_ola

• Grupa Guests

Napisano 16 marzec 2012 - 13:14

Witam, proszę o informacje kto w woj mazowieckim buduje dom NATALIA 3? Dziękuje i pozdrawiam:)

#5 Gość_Mariola

• Grupa Guests

Napisano 28 marzec 2012 - 22:13

Wyświetl postUżytkownik MS dnia 28 czerwiec 2011 - 12:37 napisał

Ktoś może buduje ten dom w okolicach Warszawy? Chciałabym zobaczyć jak wygląda w realu :)

#6 Gość_Misza

• Grupa Guests

Napisano 30 marzec 2012 - 10:49

Niestety nie wesprze was zdjęciami, bo dopiero sama zakupiłam projekt, zajmujemy się jeszcze formalnościami, więc myślę że jakiekolwiek prace rusza najwcześniej za 2 miesiące, no może jak się uda to wczesniej.
Dom mi się strasznie podoba, współpracę z MG Projektem polecam, bardzo rzetelna i solidna firma. Kupę informacji znalazłam na ich forum, więc tam tez zapraszam. Mam nadzieję, że nas tem dom dużo drożej niż podają nie wyjdzie. Idziemy w przyszłym tyg skalkulować całość budowy ;)

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Rozdział 3 - Remont budynku

Rozdział 3 reguluje zasady i metody realizacji robót remontowych w budynku...
Ładowarka

Czołowe przedstawicielki maszyn budowlanych

Ładowarki, koparki czy inne maszyny budowlane to pomijając ich wiadome funkcje, są to zabawki, o których marzy każdy duży chłopiec. Dlatego tak dużym powodzeniem cieszy się angielski plac zabaw dla Panów, gdzie godzinami mogą do woli jeździć, kopać czy przerzucać tony piachu. Zanim jednak wybierzemy się na taką wycieczkę, warto zaznajomić się z tematem koparek i im podobnych maszyn.
Domy pod klucz

Domy pod klucz

Własny dom to marzenie wielu z nas. Pośród codziennych obowiązków i zajęć, dom poza miastem, oznacza spokój, ciszę oraz odpoczynek. Wiele trudności takich jak brak czasu czy kłopoty w uzyskaniu kredytu, sprawiają, że marzenie to często odchodzi w niepamięć.
Jednak nie wszystko stracone. Coraz większe grono zwolenników zyskują domy budowane pod klucz. Jest to doskonałe rozwiązanie, szczególnie dla tych osób, które z różnych względów nie mogą pozwolić sobie na częste wizyty na budowie.
oświetlenie

Cotton Ball Lights – ciepły blask w miękkiej oprawie

Cotton Ball Lights to urocze girlandy dekoracyjne do wnętrz. Światełka zamknięte są w kolorowych kulach, przypominających motki bawełnianych sznurków. Dzięki nim z łatwością wykreujesz romantyczny nastrój w sypialni, kameralną dekorację w salonie i pełną optymizmu stylizację w pokoju dziecka.
kosztorysy   slider

Kosztorysy budowlane

Koszt budowy domu jednorodzinnego to jeden z największych wydatków jakie ponosimy w życiu. Dlatego wybierając projekt domu warto przyjrzeć się ile kosztuje budowa domu...