Pokoik dziecka
Napisano 15 listopad 2011 - 11:55
Użytkownik Renata1982 dnia 29 wrzesień 2011 - 15:32 napisał
jakbym miala dzidziusia tez bym mu taka tablice zrobila;p ale dobrze wiedziec gdzie ew mozna takie znalezc
szpilki-jak zawsze nieoceniona!
oj moja droga, dizekuje Ci bardzo...także staraj się o dzidziusia, a tablicową farbą zawsze możesz pomalować ścianę dla własnej rozrywki;)
#26 Gość_3deforma-aranzacja wnetrz
Napisano 27 listopad 2011 - 11:17
Mebelki przede wszystkim funkcjonalne.Najlepiej zainwestowac w takie.ktorych nie trzeba za rok wymieniac.Male dzieci szybko rosna i potrzebuja uniwersalnych mebli. Trafna decyzja to inwestycja w ciekawe dodatki. Moze to byc fajna fototapeta/tapeta czy wzor na scianie. Drugi element to dywan. Producenci oferuja np.dywany puzzle co moze byc fajnym rozwiazaniem a zarazem zabawa. Pomysl tez o oswietleniu. Takim do zabawy,oraz delikatnym rozproszonym do zasypiania.
Napisano 09 styczeń 2012 - 12:50
Użytkownik Kuba.Kens dnia 05 styczeń 2012 - 11:39 napisał
podoba mi sie pomysl z dywanem jako puzzle
sceny z bajki tez swietne, a zmieniac i tak i tak bedzie trzeba wiec roziwazanie idealne. A jakimi farbami malował ten madagaskar?
nie wiedziałam jakimi, ale się dopytałam...koleś, który malował jest po ASP i zawsze do takich rzeczy używa farb Fluggera, tych ze skandynawii. Dorabia sobie tak, jakby ktoś chciał taki malunek i jest z okolic Gdańska, to mogę dać kontakt;)

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie