Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Deszczownica czy słuchawka - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Deszczownica czy słuchawka

#21 Gość_Karolcia

• Grupa Guests

Napisano 14 luty 2012 - 21:25

Hey:) Ja wlasnie jestem po remoncie lazienki. Kupilam sobie deszczownie
http://cudnelazienki...m-nac-011t.html
to jest superr! Ustawiam sobie temperature wody i moge sie zrelaksowac. Jezuu to jest boskie:):)
A jak chce przelaczam na sluchawke. Nie ma nic lepszego polecam goraco. Tez dobre dla dzieci bo sie nie poparza.
Pozdrowki

#22 Gość_mycha

• Grupa Guests

Napisano 19 marzec 2012 - 12:12

Ja jestem zdecydowanie za deszczownicą. Wygląda dużo ciekawiej niż zwykła słuchawka prysznicowa.Tutaj są nawet porady jak można zamontować deszczownicę.

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Tulipany

Tulipany

Wyobraźmy sobie wiosenne ogrody i bukiety bez przepięknych tulipanów. Czegoś brak, prawda? Nie zapomnijmy, więc o nich projektując nasz ogród. Wśród wyhodowanych w ciągu dziesiątek lat, kilkunastu tysięcy odmian, z pewnością znajdziemy coś dla siebie. Do wyboru mamy wiele grup, m.in. tulipany pojedyncze wczesne, tulipany pełne wczesne, hybrydy Darwina, papuzie, tulipany liliokształtne, tulipany Triumph.
Fototapety ze zwierzętami

Fototapety ze zwierzętami

Niegasnąca popularnością cieszą się wnętrza udekorowane motywami zwierzęcymi. Łaty czy paski nie tylko ożywią pomieszczenie, ale także nadadzą mu nowego charakteru. Jeszcze jakiś czas temu akcenty zwierzęce w postaci sztucznych skór i dywanów zdobiły domowe podłogi. Obecnie drapieżne łaty i pręgi widoczne są na poduszkach, lampach, pledach, pudełeczka i na wielu innych aranżacyjnych dodatkach.
Antyczne meble

Antyczne meble - moda czy pasja?

Meble antyczne są doskonałym dopełnieniem stylowych i eleganckich wnętrz. Stare bogato zdobione szafy czy sofy będą doskonale komponowały się w eleganckich salonach, sypialniach, bibliotekach, jadalniach oraz kuchniach. Nie są to tylko ciężkie kredensy, wielkie szafy czy masywne stoły i toaletki, ale także lustra, dzieła sztuki, lampy czy stare zegary.
kabiny prysznicowe

Wybieramy kabinę prysznicową do łazienki

Wybór odpowiedniej kabiny prysznicowej wbrew pozorom nie jest rzeczą prostą. Powinna ona zarówno spełniać wymagania użytkowników jak i być dopasowana do wielkości, kształtu oraz wystroju łazienki.
Na rynku dostępne są gotowe kabiny, które nie wymagają żadnych dodatkowych robót prócz wstawienia do łazienki i podłączenia do instalacji wodnej i kanalizacji. Można także dostać kabiny wyposażone w różnego rodzaju dodatki, które mogą umilić na nam kąpiel np. hydromasaż lub aromaterapia.
paragraf

Rozdział 13 - Użytkowanie instalacji i urządzeń gazowych

Rozdział 13 reguluje sposób prawidłowego działania, użytkowania i konserwacji instalacji i urządzeń gazowych...