Strona 1 z 1
Plac zabaw dla dzieci - robić, czy kupować ?
Napisano 29 maj 2011 - 12:59
Witam. Niedawno przeprowadziłem się na wieś i chciałem zrobić dzieciom taki mini plac zabaw. Niestety żadna złota rączka ze mnie nie jest i tutaj zastanawiam się co zrobić. Znalazłem takie fajne place zabaw Jungle-Gym w rozsądnych cenach. Tutaj kieruję pytanie do tych co już coś takiego robili. Ciężka to praca ? Ile mniej więcej kosztują materiały i schodzi na tym robocizny ?
Napisano 04 sierpień 2011 - 11:16
Jednak chyba zdecydował bym się na gotowe rozwiązanie. Robota samemu może przynieść sporo problemów i pochłonąć mnóstwo czasu.
Napisano 11 październik 2011 - 14:40
jak wyżej, jak nie masz "myku" do majsterkowania lepiej tylko skręcić zakupiony wcześniej placyk dla najmłodszych
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
Napisano 11 październik 2011 - 18:28
Ja również sugeruje zakupić. Należy pamiętać, że takie place zabaw dla dzieci powinny mieć odpowiednie atesty. Chodzi o bezpieczeństwo naszych pociech
Dodaj swoją firmę budowlaną do Katalogu Stron Budowlanych - KatalogBudowlany24.pl
Napisano 24 październik 2011 - 11:49
Zgadza się, nawet w przypadku tak prostej rzeczy jak piaskownica warto zwrócić uwagę, czy jej impregnat nie posiada szkodliwego dla dzieci dodatku chromu.
Napisano 24 październik 2011 - 19:59
A ja sama z koleżanką robiłam piaskownicę, 2 huśtawki, stoliczek i krzesełka ze starych bali. Ciężka praca to nie była za to bardzo przyjemna. Nas kosztowały tylko impregnaty - 200 zł, myślę, że warto było, bo za to co zrobiłyśmy zapłaciłybyśmy jakieś 1500 zł. A i tak takich fajnych nie znalazłabyśmy.
Napisano 25 październik 2011 - 10:35
Ryfka - zamieść na łamach forum jakieś zdjęcia, jak Wam to wyszło. Może natchnie to kogoś do pracy, albo jakieś pomysły podsunie.
Napisano 12 grudzień 2011 - 16:16
Wszystko zależy co to jest za plac zabaw - jak malutki to samemu można zrobić.
U nas na osiedlu jest plac zabaw, ale on jest spory dwie wielkie piaskownice, jakieś urządzenia do zabaw typu huśtawki i domki. To nie są już proste sprawy.
Wystarczy zobaczyć na ceny placów zabaw na favore.pl
http://www.favore.pl...lace-zabaw.html
Może uda mi się wstawić fotkę przykładowej konstrukcji

albo
U nas na osiedlu jest plac zabaw, ale on jest spory dwie wielkie piaskownice, jakieś urządzenia do zabaw typu huśtawki i domki. To nie są już proste sprawy.
Wystarczy zobaczyć na ceny placów zabaw na favore.pl
http://www.favore.pl...lace-zabaw.html
Może uda mi się wstawić fotkę przykładowej konstrukcji

albo
Napisano 20 kwiecień 2012 - 00:02
I ostatecznie moją uwagę najbardziej przyciągnęły te place zabaw dla dzieci. Zdecydowałem się na zakup jednego z nich
Napisano 11 maj 2012 - 13:09
Myślę że to dobre rozwiązanie i sam rozważam zakup
Polecam sklep: http://www.sklep.tablitek-pro.pl/ oferujący gabloty ogłoszeniowe, oraz zaprzyjaźniony sklep sprzedajacy zegarki
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie