Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: remont łazienki, czyli co? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »

remont łazienki, czyli co?

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62
  • Rejestracja 10-sierpień 11

Napisano 12 sierpień 2011 - 10:17

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 12 sierpień 2011 - 10:35 napisał

spoko, chrom jest ok, ale do malych pomieszczen;]...a jaki model chcesz kupić Renatka?

chyba zdecyduje sie na model Dexter bo wyglada na najbardziej uniwersalny i klasyczny aczkolwiek i tak ma niezly design, nowoczesny taki :)

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 17 sierpień 2011 - 09:55

Dekster to najpopularniejszy model Termy z tego, co wiem, także to coś mówi, skoro wiele osób się na niego zdecydowało, w rozsądnej cenie i w chromie będzie wyglądał rewelacyjnie;)Gratuluję wyboru;D

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 17 sierpień 2011 - 11:25

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 17 sierpień 2011 - 10:55 napisał

Dekster to najpopularniejszy model Termy z tego, co wiem, także to coś mówi, skoro wiele osób się na niego zdecydowało, w rozsądnej cenie i w chromie będzie wyglądał rewelacyjnie;)Gratuluję wyboru;D

posluchalam sie i kupilam dexter w chromie. bylam u nich w sklepie to dowiedzialam sie wszystkich potrzebnych rzeczy, czekam jedynie na montaz. sadze ze bede zadowolona bo nawet jak nie wisi na scianie to wyglada cudnie :)

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 17 sierpień 2011 - 12:23

Wyświetl postUżytkownik Renata1982 dnia 17 sierpień 2011 - 11:25 napisał

posluchalam sie i kupilam dexter w chromie. bylam u nich w sklepie to dowiedzialam sie wszystkich potrzebnych rzeczy, czekam jedynie na montaz. sadze ze bede zadowolona bo nawet jak nie wisi na scianie to wyglada cudnie :)

ja równiez gratuluję, daj znać, jak kupisz i zamontujesz;)

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 18 sierpień 2011 - 19:40

już kupiła:P

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 19 sierpień 2011 - 08:50

no kupilam kupilam, ale z montazem mam problem bo tych fachowcow zlapac zwlaszcza w wakacje to ciezka sprawa, dopiero w przyszlym tygodniu bedzie wisiec na scianie :)

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 19 sierpień 2011 - 09:12

heheheh głupiutka blondynka ze mnie, nie zauważyłam postu, albo mi sie nie wyświetlił;)...dasz radę, a jak z gwarancją?

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 23 sierpień 2011 - 15:16

sama montuj Renata:P no chyba, że chcesz zachować wspomnianą gwarancję - to lepiej tego nie rób:)

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:22

a co? jak sie montuje na wlasną reke to sie traci gwarancje????? w ogole ile jest tej gwarancji na grzejnik?

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:27

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 24 sierpień 2011 - 09:22 napisał

a co? jak sie montuje na wlasną reke to sie traci gwarancje????? w ogole ile jest tej gwarancji na grzejnik?

nie zamontowalabym go sama :) juz wisi, troche musialam poczekac na panow, ktorzy mi go zalozyli, wyglada super :)
a z tego co sie dowiedzialam to gwarancja wynosi 8 lat na te grzejniki od nich, wiec chyba calkiem sporo ;)

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 24 sierpień 2011 - 13:08

sporo?! to jest bardzo sporo, jak na grzejniki!...fajnie, fajnie...

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 24 sierpień 2011 - 13:27

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 24 sierpień 2011 - 14:08 napisał

sporo?! to jest bardzo sporo, jak na grzejniki!...fajnie, fajnie...

tak tez myslalam ze jest to calkiem sporo, ale z racji tego ze sie nie znam to wydawalo mi sie to normalne :) narazie chodze i go ogladam z kazdej strony bo fantastycznie sie prezentuje;)

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 25 sierpień 2011 - 12:55

no to rewelacja, ciesz sie z zakupu i wierz mi, ze 8 lat gwarancji, to nie jest regula wszedzie;)

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   Zabulcia Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 12
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 25 sierpień 2011 - 13:54

Wszystko zalezy od tego ile mozna na remont lazienki wydac... Teraz modny jest tzw Wet Room ale zalezy od tego czy ktos lubi brac dlugie kapiele w wannie czy preferuje prysznic :-) Zycze udanego i bezproblemowego remontu.

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 25 sierpień 2011 - 15:33

no to fajne rozwiązanie taki wetroom.
Wracając do grzejnika, a raczej do jego montażu, to podejrzewam, że może coś takiego być zawarte w karcie gwarancyjnej, że przez jeżeli usterka wynika z niewłaściwego zamontowania przez użytkownika to nie obejmuje to gwarancji, ale pewien tego nie jestem.
W każdym razie 8 lat to sporo czasu. Także widać, że solidny producent.

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 25 sierpień 2011 - 15:33

Wracając do grzejnika, a raczej do jego montażu, to podejrzewam, że może coś takiego być zawarte w karcie gwarancyjnej, że przez jeżeli usterka wynika z niewłaściwego zamontowania przez użytkownika to nie obejmuje to gwarancji, ale pewien tego nie jestem.

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 26 sierpień 2011 - 09:12

Wyświetl postUżytkownik dawid.r dnia 25 sierpień 2011 - 16:33 napisał

zapewne z ta gwarancja moze byc cos na rzeczy dlatego wolalam hmmm sama? go nie montowac, poza tym i tak bym nie dala rady:)

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 26 sierpień 2011 - 11:16

a grzałki do niego doczepisz?

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   Renata1982 Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 62

Napisano 26 sierpień 2011 - 12:36

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 26 sierpień 2011 - 12:16 napisał

a grzałki do niego doczepisz?

tak z pewnoscia to zrobie, mam juz upatrzone grzalki tez u nich, tylko ciezko sie zdecydowac na model :)

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 364

Napisano 29 sierpień 2011 - 09:17

ja mam od nich, wiec smialo kupuj, co do modelu, to wybierz taki,na ktory cie stac, nie są to jakies ogromne pieniadze, wiec moze byc tak, ze bedzie Cie stac na wszystkie, wiec wez moze, ktoras z tych najbardziej zaawansowanych technologicznie..

• (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Brugmansja

Brugmansja

Brugmansja (Brugmansia arborea) to olbrzymie rośliny tarasowe, które w pełni kwitnienia na każdym robią niezapomniane wrażenie. Miłośnicy roślin odkryli je dla siebie 30 lat temu w ogrodach botanicznych i od tamtej pory nie opuszczają one naszych tarasów. Kwiaty długości 14 - 17 cm barwy białej lub kremowobiałej o kształcie przypominającym trąbki (stąd czasami używana nazwa "trąby anielskie"). Mogą być prowadzone w formie drzewka lub krzewu, odpowiednio nawożone i pielęgnowane osiągają wysokość do 3m.
Storczykowiec purpurowy

Storczykowiec purpurowy

Jeden z najwcześniej kwitnących storczykowców, storczykowiec purpurowy (Bauhinia purpurea), bardzo często kwitnie już wczesną wiosną, jeszcze przed rozwojem liści. Kwiaty bardzo duże, intensywnie purpurowe, podobne do storczyków. Bardzo ciekawe są również liście o niespotykanym kształcie przypominającym motyle. Zarówno kwiaty, jak i liście wprowadzają atmosferę prawdziwej egzotyki. Bardzo dobrze czuje się w ogrodzie zimowym, na tarasie, w szklarni.
Przykład zastowania cegły do budowy budynku użyteczności publicznej.

Cegły - ponadczasowy materiał budowlany

Cegła to najpopularniejszy materiał budowlany od czasów starożytnych. Jej początki sięgają szóstego lub piątego tysiąclecia przed naszą erą. Pierwsze cegły wyrabiano ręcznie z mułu lub gliny i sieczki...
Ogród ekologiczny

Ogród ekologiczny

Jeszcze do niedawna przy projektowaniu ogrodów zwracano szczególną uwagę na jego estetykę. Miał być przede wszystkim zadbany i przez cały rok dekoracyjny. Jednak trendy, także te ogrodowe, ulegają zmianom. Obecnie można zauważyć, że coraz chętniej zaczynamy uprawiać owoce i warzywa na własny użytek, powstają ogródki ziołowe, kompostowniki i szklarnie. Pragniemy by nasz prywatny kawałek zieleni był nie tylko piękny, ale także przyjazny środowisku.
Fototapety   taniec

Fototapety - taniec

Motywy taneczne często stanowią inspirację dla dekoratorów wnętrz. Fototapety proponowane przez Galerię Sztuki Cyfrowej Newmedia-art.pl mogą wspaniale prezentować się w pokoju nastolatka, salonie czy też sypialni.