Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Kabiny walk in - wodospad przyjemności w łazience - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Kabiny walk in - wodospad przyjemności w łazience Komentarze do artykułu Kabiny walk in - wodospad przyjemności w łazien

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1220
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 10 maj 2011 - 11:45

Walk in to kabina otwarta, bez drzwi za to ze swobodnie stojącymi szklanymi przegrodami.

Dołączona grafika
Link do artykułu: Kabiny walk in - wodospad przyjemności w łazience
Komentarze do artykułu:

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 10 maj 2011 - 11:45

Niespecjalnie przemawia do mnie koncepcja kabin "otwartych". Po pierwsze trzeba dysponować sporą powierzchnią, co więcej przygotować się na koszty instalacyjne. Natomiast design bardzo mi się podoba i mimo wszystko chciałabym móc pozwolić sobie na taki luksus w swoim domu.

#3 Gość_Joanna

• Grupa Guests

Napisano 15 maj 2011 - 22:06

wygląda to efektownie, daje wrażenie dużej przestrzeni, jedak ją trzeba posiadać aby pozwolić sobie na coś takiego. Osobiście z chęcią bym coś takiego zamontowała podoba mi się taka "czysta" przestrzeń.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   orzechowe_oczy Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 44
  • Rejestracja 24-styczeń 11

Napisano 17 maj 2011 - 12:29

mi się nie bardzo podoba - przypomina mi te łaźnie i prysznice w schroniskach z lat.70...
nie kojarzy mi się z niczym awangardowym ;/

#5 Gość_karolina

• Grupa Guests

Napisano 09 czerwiec 2011 - 09:06

ja mam kabinę typu walk-in Sanplastu i jestem bardzo zadowolona zarówno z samego produktu, jak i typu wejścia. Fakt faktem, nie ustawimy takiej kabiny w małych łazienkach, bo sposób otwierania drzwi wymaga jednak przestrzeni.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   fotograf2 Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 09-czerwiec 11

Napisano 09 czerwiec 2011 - 10:41

Bardzo podobają mi się kabiny takiego typu ;)
Najlepszy fotograf ślubny Jelenia Góra, serdecznie polecam także mój blog

#7 Gość_Kamila

• Grupa Guests

Napisano 19 grudzień 2011 - 08:19

Bardzo podobają mi się kabiny prysznicowe typu walk in. Moi znajomi mają w swojej łazience taką kabinę firmy Sanplast. Efekt jest fenomenalny.

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Wrzosy

Wrzosy w ogrodzie

Zakładając przydomowy ogród, warto pamiętać o tym, by znalazły się w nim rośliny atrakcyjne nie tylko wiosną i latem, ale także jesienią. Jesienny ogród pełny ciepłych barw z pewnością będzie zachęcać do spędzania czasu na świeżym powietrzu.
formalności

Decyzja o warunkach zabudowy

Obecnie, decyzja o warunkach zabudowy wydawana jest dla terenów, na których nie obowiązuje miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego lub trwają nad nim prace.
logo_StudioAtrium

Firma architektoniczna i wydawnicza STUDIO ATRIUM

Firma architektoniczna i wydawnicza STUDIO ATRIUM działa na polskim rynku od 1993 roku. Firma zapewnia kompetentną i miłą obsługę specjalistów, którzy podpowiedzą najlepsze rozwiązania oraz udostępnią dokumentację techniczną budynków.
Fototapety do kuchni

Fototapety do kuchni

Śniadanie jedzone pośród wielkich pomarańczy, zbóż czy w kuchni wiejskiej chaty. Marzenie? Nie! Teraz to możliwe dzięki apetycznym fototapetom z galerii pixers.pl, które mogą ozdobić ścianę w niejednej kuchni. Patrząc na te wspaniałe smakołyki, z pewnością nie zabraknie nam apetytu podczas śniadania lub obiadu.
Ogródek skalny

Ogródek skalny

Ogród skalny jest częścią ogrodu przeznaczoną do uprawy niewielkich roślin górskich między kamieniami. Pełen urokliwych, kwitnących wśród kamieni roślin ogródek jest marzeniem niejednego ogrodnika rozpoczynającego przygodę z roślinami. Niezwykle dekoracyjny, imitujący naturalne środowisko w zależności od chęci właściciela ogrodu, skalniak może mieć przeróżne rozmiary. Zajmowana przez odpowiednio utrzymany skalniak powierzchnia pozostanie dekoracyjna przez cały sezon, a pagórek z kamieniami bardzo łatwo będziemy mogli utrzymać w dobrym stanie.