Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: MieszkanieNaPlanie.pl - ktoś korzystał? - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

MieszkanieNaPlanie.pl - ktoś korzystał?

#1 Gość_Mart

• Grupa Guests

Napisano 04 maj 2011 - 14:05

Witam!

Chciałabym się zapytać czy ktoś korzstał z internetowych programów do aranżacji wnętrz?

Ostatnio znalazłam coś takiego www.mieszkanienaplanie.pl. Wygląda ciekawie, bo można projekt w 3D przygotować wraz z miniaturami mebli i akcesoriów.

Czy ktoś z tego korzystał? Jakieś opinie?

Pozdrawiam,

Mart

#2 Gość_Ewelina

• Grupa Guests

Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:15

Wyświetl postUżytkownik Mart dnia 04 maj 2011 - 14:05 napisał

Witam!

Chciałabym się zapytać czy ktoś korzstał z internetowych programów do aranżacji wnętrz?

Ostatnio znalazłam coś takiego www.mieszkanienaplanie.pl. Wygląda ciekawie, bo można projekt w 3D przygotować wraz z miniaturami mebli i akcesoriów.

Czy ktoś z tego korzystał? Jakieś opinie?

Pozdrawiam,

Mart

#3 Gość_Ewelina

• Grupa Guests

Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:20

Ja korzystałam z programu do projektowania na stronie www.planowanieonline.eu, akurat wykorzystałam go do zaprojektowania własnego biura. Co ciekawe program ma w bazie produkty rzeczywistych marek, w tym mebli biurowych Tobo, które stoją teraz w moim biurze:)Wymierzyłam swój gabinet i rozlokowałam meble, dobrałam kolory ścian, spodobało mi się, więc wykupiłam większość z tych produktów w aplikacji i mam je u siebie. Satysfakcja gwarantowana. Polecam!

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Oczko

Oczko wodne

Jedną z najpiękniejszych ozdób ogrodowych jest oczko wodne. Pomimo, iż jego założenie i utrzymanie w idealnej formie wymaga wielu wysiłków, jednak warto w nie zainwestować, ponieważ stanie się magicznym miejscem relaksu. Zanim przystąpimy do wykonania, najpierw musimy zaplanować jego kształt i głębokość oraz miejsce, w którym będzie się znajdować.
katalog

Katalog domów

Wybór projektu domu jest coraz trudniejszy. Katalogi domów można kupić lub zamówić bezpłatnie w formie papierowej i wirtualnej. Samo zapoznanie się z ofertami biur jest czasochłonne. Dlatego właśnie, zanim przystąpimy do poszukiwań, warto ściśle określić nasze wymagania wobec przyszłego domu.
Basen przydomowy

Nasz prywatny aquapark

Coraz częściej basen stanowi element naszego domu. Dobrze i estetycznie wykonany umożliwia nam odpoczynek i relaks w ładnym otoczeniu. Równocześnie, może stać się miejscem zabaw i towarzyskich spotkań w letnie, upalne dni.
Schron w centrum Wrocławia

Schron i jego budowa

Powszechnie zwane bunkrami, jednak ich prawidłowa nazwa to schron. Są to budowle o charakterze obronnym lub ochronnym, o przeznaczeniu wojskowym bądź cywilnym. Ich zadanie to zbiorowa ochrona ludności przed działaniem broni masowego rażenia, broni klasycznej, a także niebezpiecznych środków chemicznych. W przypadkach zagrożenia przechowuje się w nich także ruchome dobra kultury, ważne dokumenty, aparaturę i leki.
Sterownik nawadniania 4030 GARDENA Classic

Nawadnianie ogrodów

Odpowiednie nawadnianie ogrodu jest niezbędne do właściwego rozwoju roślin w nim rosnących. To w jaki sposób będzie podlewany, powinno być ustalone już na etapie projektowania ogrodu. Wtedy bez problemu możemy założyć odpowiedni system nawadniający, który praktycznie nie będzie wymagał naszego zaangażowania, a dodatkowo będzie oszczędnie zużywał wodę.