Witam!
Chciałabym się zapytać czy ktoś korzstał z internetowych programów do aranżacji wnętrz?
Ostatnio znalazłam coś takiego www.mieszkanienaplanie.pl. Wygląda ciekawie, bo można projekt w 3D przygotować wraz z miniaturami mebli i akcesoriów.
Czy ktoś z tego korzystał? Jakieś opinie?
Pozdrawiam,
Mart
Strona 1 z 1
MieszkanieNaPlanie.pl - ktoś korzystał?
#2 Gość_Ewelina
Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:15
Użytkownik Mart dnia 04 maj 2011 - 14:05 napisał
Witam!
Chciałabym się zapytać czy ktoś korzstał z internetowych programów do aranżacji wnętrz?
Ostatnio znalazłam coś takiego www.mieszkanienaplanie.pl. Wygląda ciekawie, bo można projekt w 3D przygotować wraz z miniaturami mebli i akcesoriów.
Pozdrawiam,
Mart
Pozdrawiam,
Mart
#3 Gość_Ewelina
Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:20
Ja korzystałam z programu do projektowania na stronie www.planowanieonline.eu, akurat wykorzystałam go do zaprojektowania własnego biura. Co ciekawe program ma w bazie produkty rzeczywistych marek, w tym mebli biurowych Tobo, które stoją teraz w moim biurze:)Wymierzyłam swój gabinet i rozlokowałam meble, dobrałam kolory ścian, spodobało mi się, więc wykupiłam większość z tych produktów w aplikacji i mam je u siebie. Satysfakcja gwarantowana. Polecam!
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Logowanie