TAPETA W ŁAZIENCE
Napisano 31 maj 2011 - 13:19
Faktycznie trochę ciemna łazienka (jeszcze pewnie przez zdjęcie telefonem), ale wszystko zależy od gustu. Na pewno jest dość przytulna i jeśli Tobie się podoba to super
I cieszę się, że odpuściłaś tapetę, bo to trochę ryzykowne rozwiązanie.
Napisano 20 marzec 2012 - 12:11
Użytkownik Kuba.Kens dnia 20 marzec 2012 - 10:51 napisał
i wtedy napewno by się nie rozmokła nawet gdyby zdarzyło się ją oblać wodą z prysznica. No i jak łatwo moznaby to czyscic ;p
byłam ostatnio u rodziny męża na parapetówce i w kuchni mają coś takiego, że taką jakby fototapetę na ścianach za szkłem, tylko nie pomysleli o tej nad piekarnikiem i w jednym miejscu im pękła ta szyba, nad kuchenką właśnie
Napisano 20 marzec 2012 - 16:36
Użytkownik czerwone_szpilki dnia 20 marzec 2012 - 12:11 napisał
byłam ostatnio u rodziny męża na parapetówce i w kuchni mają coś takiego, że taką jakby fototapetę na ścianach za szkłem, tylko nie pomysleli o tej nad piekarnikiem i w jednym miejscu im pękła ta szyba, nad kuchenką właśnie
Na Lazienkaplus.pl widziałam ostatnio aranżację z wykorzystaniem tapety właśnie. Jak dla mnie bardzo dobra opcja zarówno pod względem dekoracyjnym jak i funkcjonalnym.
Napisano 22 marzec 2012 - 09:53
Użytkownik czerwone_szpilki dnia 20 marzec 2012 - 12:11 napisał
skoro i Ty mnie caly czas cytujesz to i ja Ciebie zacytuje
tam faktycznie od temperatury mialo to spore szanse peknac i to walsnie sie stalo, z kolei w lazience nie bedzie takiego problemu, chyba, ze ktos zbuduje sobie saune

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie