Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Sklepy internetowe - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Sklepy internetowe

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Katjaaa Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 20-kwiecień 11

Napisano 20 kwiecień 2011 - 20:14

Witam wszystkich ostatnio zabrałam się za remont kuchni. Położyłam kafelki do połowy ściany i na podłodze. Szukałam dosyć taniego kompletu mebli przy czym chciałam żeby wyglądały ładnie i nowocześnie. W internecie natknęłam się na stronę sklepu extrapunkt.pl. Nie wiem czy słyszeliście? Znalazłam baaaardzo ładny komplet mebli kuchennych, których cena nie przekraczała 1000zł. Z niecierpliwością czekałam na dostawę do domu, ponieważ meble widziałam tylko na zdjęciu. Na szczęście nie zawiodłam się i jestem naprawdę zadowolona z zakupu. Uważacie, że meble powinno kupować się w sklepach stacjonarnych czy warto zaufać takim sklepom jak extrapunkt?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   janeq Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 21-lipiec 11

Napisano 21 lipiec 2011 - 11:58

Ja stosuję zasadę - jeśli kupujesz coś przez internet, to tylko ze sprawdzonych serwisów i tylko sprawdzone produkty. Naturalne jest, że większość ludzi woli z bliska zobaczyć swój produkt, dotknąć go i dopiero kupić. W każdym razie handel przez internet to napewno przyszłość.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   stokrotka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 18-sierpień 11

Napisano 18 sierpień 2011 - 20:00

Również staram się kupować tylko w sprawdzonych sklepach i u sprawdzonych użytkowników allegro. Nawet nie chodzi o ilość opinii, ale odesetek pozytywnych wśród wszystkich ;)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   casablanca Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 17 wrzesień 2011 - 19:26

Wyświetl postUżytkownik janeq dnia 21 lipiec 2011 - 11:58 napisał

Ja stosuję zasadę - jeśli kupujesz coś przez internet, to tylko ze sprawdzonych serwisów i tylko sprawdzone produkty. Naturalne jest, że większość ludzi woli z bliska zobaczyć swój produkt, dotknąć go i dopiero kupić. W każdym razie handel przez internet to napewno przyszłość.

Stosuję dokładnie taką samą zasadę. A jakie są Wasze sprawdzone serwisy?:> U mnie póki co króluje ;) mixmedia.pl bo mogę odbierać osobiście:D

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 14 październik 2011 - 15:47

Również polecam mixmedia/neomix, kupowałem tam kuchenkę i okap - zero problemów, wszystko w należytym porządku.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#6 Gość_kruchy666

• Grupa Guests

Napisano 23 grudzień 2011 - 13:42

Witam

Kupowałem wannę oraz płytki ceramiczne na sklepie http://kamaonline.pl/index.php

Szyba realizacja, zero problemów. W przyszłym roku robię dach i już zapowiedziałem ze biorę u nich papę ;]

Bardzo dobry kontakt o wszystko można zapytać, doradzą i wycenią ;]

Pozdrawiam

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:52

Bardzo polecam Sklep Kolory Maroka - w samych superlatywach mogę się o nich wyrazić

Kolory Maroka

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:52

Bardzo polecam Sklep Kolory Maroka - w samych superlatywach mogę się o nich wyrazić

Kolory Maroka

#9 Gość_marta

• Grupa Guests

Napisano 25 styczeń 2012 - 01:19

Ja również mam pozytywne doświadczenia z poważniejszymi zakupami przez internet. Kupiłam płytki i armature na www.ilazienki.pl i byłam zdziwiona jak szybko zamówienie zostało zrealizowane. Bez latania po marketach i wycieczek do hurtowni. Teraz zabieram się za kuchnię i płytki na pewno zamówię tam a resztę też pewnie poszukam w tego typu sklepach.

#10 Gość_Elżbieta

• Grupa Guests

Napisano 27 styczeń 2012 - 22:58

Każdy remont łazienki to problem. Brakuje nam czasu i środków, a przede wszystkim fachowej wiedzy. Chcesz mieć łazienkę, której nie będziesz się wstydzić? Nie kupuj rzeczy tanich, zainwestuj w markowe! Wygrasz podwójnie - zyskasz piękny wystrój, wygodę i komfort oraz uznanie i prestiż. Na pewno warto wyposażać więc z głową! Markowe produkty służą nam przez bardzo długi okres czasu!!! Gdzie można je kupić nie przepłacając? Ceny katalogowe są przecież strasznie wysokie. Ja odkryłam takie cudowne skarby w dwóch sklepach na allegro. Oryginalną ceramikę (umywalki, WC, bidety) produkcji Villeroy&Boch, Duravit, Roca, Laufen, Ideal Standard oraz najlepszą armaturę łazienkową (baterie, zaworki, syfony) i akcesoria łazienkowe produkcji Hansgrohe, AXOR, Grohe, Dornbracht, Hansa, Damixa i wielu innych światowych marek można kupić - za pół ceny - w tych sklepach: www.s-bad.na.allegro.pl i www.a-lazienka.na.allegro.pl - Remont mój się już zakończył, ale ja do dzisiaj nie mogę się nasycić pięknem mojej łazienki! I wam :rolleyes: tego życzę.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 17 luty 2012 - 13:43

Urządzenia sanitarne, designerskie akcesoria i ciekawe rozwiązania aranżacyjne do łazienki to jak dla mnie Lazienkaplus.pl. Jeden z topowych sklepów internetowych, w swojej branży chyba z najlepszą ofertą.

#12 Gość_NINA

• Grupa Guests

Napisano 27 luty 2012 - 13:12

Dzień dobry wszystkim, moja córka kupiła sobie takie gniazdka do swojego domu www.baldai.pl fajna sprawa tylko teraz potrzebuję ja do swojego mieszkania takie samo tylko z podświetleniem czy może ktoś gdzieś widział takie.pozdrawiam

#13 Gość_kanta

• Grupa Guests

Napisano 22 marzec 2012 - 13:46

Ja korzystam z lazienkaplus.pl, zawsze dostawałam przesyłki na czas i nigdy nie było problemu przy dużych zamówieniach.

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   karmazyn Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 28-marzec 12

Napisano 28 marzec 2012 - 12:24

ja bardzo często kupuję przez internet. Jest dużo taniej, a co ważne szybciej, bo Ci przywiozą. Ale akurat meble zamawiałem w sklepie normalnym, miałem robione na wymiar.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Psianka lulo

Psianka lulo

Psianka lulo to roślina często uprawiana w Andach - Indianie nazywają ją małą pomarańczą. Posiada ładne, ciemnozielone ulistnienie, jednak najcenniejsze są pomarańczowe owoce. Osiągają one wielkości dużego pomidora, w Kolumbii i Ekwadorze produkowany jest z nich egzotyczny napój. Jednak sok traci sporo swojego aromatu, dlatego eksportowane są również owoce.
Łóżko sypialniane   rama metalowa

Wybór dobrego łóżka - wcale nie taka prosta sprawa

Przeciętny człowiek 1/3 swojego życia przesypia. To jak się wysypiamy ma bardzo duży wpływ na nasze życie. Gdy jesteśmy wyspani mamy większą chęć i energie do życia, jesteśmy bardziej efektywni w życiu zawodowym i prywatnym. Tu właśnie kluczową rolę odgrywa łóżko. To przede wszystkim od niego zależy nasz komfort snu. Dlatego przy jego wyborze nie należy się spieszyć, tylko powoli i dokładnie przeanalizować co nam tak naprawdę potrzeba. Czy materac ma być miękki czy twardy, duży czy mały. Nasz wybór zależy od tego, gdzie nasze łóżko będzie stać i komu służyć
.
ściany

Gładkie ściany i sufity

Gładzie to materiały wykończeniowe. Stosuje się je na mniejsze i większe powierzchnie ścian i sufitów, aby wygładzić ich fakturę. Grubość warstwy nie powinna przekraczać 2-3 mm....
Inteligentny dom

Czym jest inteligentny dom?

Jeszcze do niedawna niewielu z nas wiedziało co to jest inteligentny dom i czym się charakteryzuje. Często sądzono, że jest to budynek, który został wyposażony w drogie, zaawansowane technologicznie urządzenia. Nic bardziej mylnego.
Idealnie płaski trawnik

Mineralne nawożenie roślin

W roślinach wykryto około 60 pierwiastków mineralnych. Oczywiście nie wszystkie są potrzebne roślinom, jednakże istnieje wyraźna relacja między zaopatrzeniem roślin w pierwiastki mineralne a wzrostem i plonem. Rośliny podobnie jak zwierzęta i ludzie, do wzrostu i rozwoju potrzebują nie tylko wody i słońca. Rośliny potrzebują również składników mineralnych.