Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Sklepy internetowe - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Sklepy internetowe

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Katjaaa Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 20-kwiecień 11

Napisano 20 kwiecień 2011 - 20:14

Witam wszystkich ostatnio zabrałam się za remont kuchni. Położyłam kafelki do połowy ściany i na podłodze. Szukałam dosyć taniego kompletu mebli przy czym chciałam żeby wyglądały ładnie i nowocześnie. W internecie natknęłam się na stronę sklepu extrapunkt.pl. Nie wiem czy słyszeliście? Znalazłam baaaardzo ładny komplet mebli kuchennych, których cena nie przekraczała 1000zł. Z niecierpliwością czekałam na dostawę do domu, ponieważ meble widziałam tylko na zdjęciu. Na szczęście nie zawiodłam się i jestem naprawdę zadowolona z zakupu. Uważacie, że meble powinno kupować się w sklepach stacjonarnych czy warto zaufać takim sklepom jak extrapunkt?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   janeq Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 21-lipiec 11

Napisano 21 lipiec 2011 - 11:58

Ja stosuję zasadę - jeśli kupujesz coś przez internet, to tylko ze sprawdzonych serwisów i tylko sprawdzone produkty. Naturalne jest, że większość ludzi woli z bliska zobaczyć swój produkt, dotknąć go i dopiero kupić. W każdym razie handel przez internet to napewno przyszłość.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   stokrotka Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 18-sierpień 11

Napisano 18 sierpień 2011 - 20:00

Również staram się kupować tylko w sprawdzonych sklepach i u sprawdzonych użytkowników allegro. Nawet nie chodzi o ilość opinii, ale odesetek pozytywnych wśród wszystkich ;)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   casablanca Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 4
  • Rejestracja 12-czerwiec 11

Napisano 17 wrzesień 2011 - 19:26

Wyświetl postUżytkownik janeq dnia 21 lipiec 2011 - 11:58 napisał

Ja stosuję zasadę - jeśli kupujesz coś przez internet, to tylko ze sprawdzonych serwisów i tylko sprawdzone produkty. Naturalne jest, że większość ludzi woli z bliska zobaczyć swój produkt, dotknąć go i dopiero kupić. W każdym razie handel przez internet to napewno przyszłość.

Stosuję dokładnie taką samą zasadę. A jakie są Wasze sprawdzone serwisy?:> U mnie póki co króluje ;) mixmedia.pl bo mogę odbierać osobiście:D

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Skoczek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 71
  • Rejestracja 25-sierpień 11

Napisano 14 październik 2011 - 15:47

Również polecam mixmedia/neomix, kupowałem tam kuchenkę i okap - zero problemów, wszystko w należytym porządku.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.

#6 Gość_kruchy666

• Grupa Guests

Napisano 23 grudzień 2011 - 13:42

Witam

Kupowałem wannę oraz płytki ceramiczne na sklepie http://kamaonline.pl/index.php

Szyba realizacja, zero problemów. W przyszłym roku robię dach i już zapowiedziałem ze biorę u nich papę ;]

Bardzo dobry kontakt o wszystko można zapytać, doradzą i wycenią ;]

Pozdrawiam

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:52

Bardzo polecam Sklep Kolory Maroka - w samych superlatywach mogę się o nich wyrazić

Kolory Maroka

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zbigmeks Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 06-grudzień 11

Napisano 29 grudzień 2011 - 11:52

Bardzo polecam Sklep Kolory Maroka - w samych superlatywach mogę się o nich wyrazić

Kolory Maroka

#9 Gość_marta

• Grupa Guests

Napisano 25 styczeń 2012 - 01:19

Ja również mam pozytywne doświadczenia z poważniejszymi zakupami przez internet. Kupiłam płytki i armature na www.ilazienki.pl i byłam zdziwiona jak szybko zamówienie zostało zrealizowane. Bez latania po marketach i wycieczek do hurtowni. Teraz zabieram się za kuchnię i płytki na pewno zamówię tam a resztę też pewnie poszukam w tego typu sklepach.

#10 Gość_Elżbieta

• Grupa Guests

Napisano 27 styczeń 2012 - 22:58

Każdy remont łazienki to problem. Brakuje nam czasu i środków, a przede wszystkim fachowej wiedzy. Chcesz mieć łazienkę, której nie będziesz się wstydzić? Nie kupuj rzeczy tanich, zainwestuj w markowe! Wygrasz podwójnie - zyskasz piękny wystrój, wygodę i komfort oraz uznanie i prestiż. Na pewno warto wyposażać więc z głową! Markowe produkty służą nam przez bardzo długi okres czasu!!! Gdzie można je kupić nie przepłacając? Ceny katalogowe są przecież strasznie wysokie. Ja odkryłam takie cudowne skarby w dwóch sklepach na allegro. Oryginalną ceramikę (umywalki, WC, bidety) produkcji Villeroy&Boch, Duravit, Roca, Laufen, Ideal Standard oraz najlepszą armaturę łazienkową (baterie, zaworki, syfony) i akcesoria łazienkowe produkcji Hansgrohe, AXOR, Grohe, Dornbracht, Hansa, Damixa i wielu innych światowych marek można kupić - za pół ceny - w tych sklepach: www.s-bad.na.allegro.pl i www.a-lazienka.na.allegro.pl - Remont mój się już zakończył, ale ja do dzisiaj nie mogę się nasycić pięknem mojej łazienki! I wam :rolleyes: tego życzę.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   brigida Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 24
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 17 luty 2012 - 13:43

Urządzenia sanitarne, designerskie akcesoria i ciekawe rozwiązania aranżacyjne do łazienki to jak dla mnie Lazienkaplus.pl. Jeden z topowych sklepów internetowych, w swojej branży chyba z najlepszą ofertą.

#12 Gość_NINA

• Grupa Guests

Napisano 27 luty 2012 - 13:12

Dzień dobry wszystkim, moja córka kupiła sobie takie gniazdka do swojego domu www.baldai.pl fajna sprawa tylko teraz potrzebuję ja do swojego mieszkania takie samo tylko z podświetleniem czy może ktoś gdzieś widział takie.pozdrawiam

#13 Gość_kanta

• Grupa Guests

Napisano 22 marzec 2012 - 13:46

Ja korzystam z lazienkaplus.pl, zawsze dostawałam przesyłki na czas i nigdy nie było problemu przy dużych zamówieniach.

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   karmazyn Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 28-marzec 12

Napisano 28 marzec 2012 - 12:24

ja bardzo często kupuję przez internet. Jest dużo taniej, a co ważne szybciej, bo Ci przywiozą. Ale akurat meble zamawiałem w sklepie normalnym, miałem robione na wymiar.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
okno   nawiewnik

Nawiewniki okienne

Instalacja wentylacyjna, zapewnia wymianę powietrza między wnętrzem naszego domu, a jego otoczeniem. Dobrze działająca naturalna wentylacja umożliwia przedostawanie się świeżego powietrza do pomieszczeń przez nieszczelne okna lub drzwi, które następnie usuwane jest przez kanały wentylacyjne na zewnątrz. Kanały wentylacyjne są w stanie usunąć tyle powietrza z domu, ile się do niego dostanie. Jednak obecnie, prawidłowo działająca wentylacja jest rzadkością.
montaż płyty gipsowo kartonowej

Sufity – rodzaje

Sufit to warstwa stropu, widoczna od wewnętrznej części pomieszczenia. Metody wykonania i wykończenia sufitu zależą od: rodzaju stropu, wysokości pomieszczenia i indywidualnego gustu. Najczęściej spotykanym rodzajem wykończenia jest tynk lub gładź. Czasem, ze względu na rozmieszczenie instalacji lub zbyt dużą wysokość pomieszczenia, stosuje się sufity podwieszane na całej powierzchni lub fragmentarycznie.
Funkia

Ogrody półcienia

Większość ogrodowych zakątków, które my sami uważamy za nieoświetlone, tak naprawdę nie tonie całkowicie w półmroku, lecz zacieniona jest jedynie w niewielkim stopniu. Jako półcieniste określamy takie powierzchnie, na których cień budynków lub wysokich roślin kładzie się przez mniej niż połowę dnia. Takiej definicji odpowiadają obszary leżące przy wschodniej lub zachodniej ścianie domu.
Ogród na balkonie

Balkonowy ogród

Mieszkańcy dużych miast zwykle nie mogą pochwalić się pięknie zaprojektowanym ogrodem. Balkon, taras czy loggia jest często jedynym miejscem, gdzie mogą uprawiać rośliny i stworzyć namiastkę własnego, niewielkiego ogródka. Taki ciekawie urządzony „ogródek” będzie zapraszać mieszkańców blokowisk do odpoczynku na świeżym powietrzu.
PIK logo

Biuro architektoniczne PIK

Biuro architektoniczne PIK istnieje od 1982 roku. Projektowaniem architektoniczno - budowlanym zajmuje się już 27 lat. W tym czasie zostało opracowanych ponad 4000 projektów wszelkich obiektów.