Strona 1 z 1
Nowa stara łazienka? Czy te wszystkie retro elementy dobrze działają?
#1 Gość_Gość
Napisano 15 kwiecień 2011 - 15:06
Hej,
Niedługo będę wymieniał sfatygowane już baterie łazienkowe i żona naciska mnie na (podobno) popularne teraz wynalazki w tzw. stylu retro. Może to i ładne, tyle że ja chcę po prostu sprawny sprzęt lazienkowy - jak to wszystko wygląda przy codziennym użytku?
Niedługo będę wymieniał sfatygowane już baterie łazienkowe i żona naciska mnie na (podobno) popularne teraz wynalazki w tzw. stylu retro. Może to i ładne, tyle że ja chcę po prostu sprawny sprzęt lazienkowy - jak to wszystko wygląda przy codziennym użytku?
#2 Gość_Gość
Napisano 18 kwiecień 2011 - 15:09
Użytkownik Gość dnia 15 kwiecień 2011 - 15:06 napisał
Hej,
Większość baterii, także tych stylizowanych, ma kurki hydrauliczne, które nie wymagają użycia siły do odkręcania i zakręcania. Pomimo wyglądu z lat 60 czy 80 to nowoczesna technologia
#4 Gość_kama
Napisano 29 kwiecień 2011 - 14:33
Wystarczy trochę wyobraźni, no i gustu, a wszystko będzie można dobrze połączyć:
http://www.projektos...j-lazience.html
http://www.projektos...j-lazience.html
#11 Gość_kasiaa
Napisano 15 czerwiec 2011 - 09:10
Podsyłam parę inspiracji, aktualnie jestem w trakcie remontu. Ja również nakręciłam się na łazienkę w stylu retro:), prawda również jest to że jest to bardzo droga inwestycja. Stylizowane produkty niestety mają strasznie wywindowane ceny (przynajmniej moim zdaniem).
PS.
salonprasowy.pl na Facebook, rozdają tam e-wydania Świata Łazienek i Kuchni.
PS.
salonprasowy.pl na Facebook, rozdają tam e-wydania Świata Łazienek i Kuchni.
Strona 1 z 1

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie