Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pomogę w problemach dachowych - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Pomogę w problemach dachowych

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Doświadczony Dekarz Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 09-kwiecień 11
  • MiejscowośćPruszków

Napisano 09 kwiecień 2011 - 19:20

Doświadczenie > 30 letnie 506 391 113.
Po mnie nie ma poprawek!506 391 113

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   remont40 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 03 grudzień 2011 - 23:43

Kiedy miałam problem z dachem, szukałam ofert w internecie.
Znalazłam ofertę w serwisie ktozbuduje.pl
Długo szukałam zanim udało mi się odszukać fachowca, a w tym serwisie znalazłam fachowca, który był solidny i niedrogi.
Może komuś się to przyda.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Owoce czereśni

Czeska odmiana czereśni

Owoce czereśni są owocami niezwykle cenionymi na polskich stołach. Zawierając najwięcej cukrów spośród uprawianych w Polsce owoców, a także witaminy C, A, B2, B1, duże ilości ryboflawiny oraz sole mineralne bardzo korzystnie wpływają na pracę serca.
paragraf

Prawo budowlane: Rozdział 2 - Samodzielne funkcje techniczne w budownictwie

Rozdział 2 Prawa budowlanego o samodzielnej funkcji technicznej w budownictwie...
Agrest

Mączniak agrestu

Jest to choroba wywoływana przez grzyby należące do rzędu mączniaków prawdziwych i określa się ją jako amerykański mączniak agrestu. Grzyby rozwijają się na liściach i owocach, tworzą tam strzępki ssące, czyli ssawki wysysając z rośliny soki. Mączniak pojawia się najczęściej w okresie wilgotnej pogody. Wystąpieniu choroby sprzyja też nieprzewiewne stanowisko. Mączniak uszkadza rośliny i nie dopuszcza do dojrzewania owoców, jednak nie jest groźny dla ludzi.
Śliwa

Szarka śliw

Szarka śliw to wirusowa choroba przenoszona w czasie okulizacji i szczepienia. Szarkę przenoszą także mszyce. Liczba drzew ulegająca infekcji zależy w dużej mierze od liczby uskrzydlonych mszyc. Największą niechlubną rolę odgrywa mszyca śliwkowo-kocankowa – zielono zabarwiona mszyca, powodująca skręcanie liści.
Chryzantema wielkokwiatowa

Choroby chryzantem

Uprawiane przez nas chryzantemy mogą zostać zaatakowane przez szkodniki lub choroby. Jeśli porażenie objęło roślinę w niewielkim stopniu zawsze warto ją ratować, jeśli chory jest już cały okaz wyrzućmy go.
Jedną z chorób dotykających głównie chryzantemy uprawiane pod osłonami, choć niekoniecznie, jest rdza biała.