Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pomogę w problemach dachowych - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Pomogę w problemach dachowych

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Doświadczony Dekarz Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 09-kwiecień 11
  • MiejscowośćPruszków

Napisano 09 kwiecień 2011 - 19:20

Doświadczenie > 30 letnie 506 391 113.
Po mnie nie ma poprawek!506 391 113

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   remont40 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 03 grudzień 2011 - 23:43

Kiedy miałam problem z dachem, szukałam ofert w internecie.
Znalazłam ofertę w serwisie ktozbuduje.pl
Długo szukałam zanim udało mi się odszukać fachowca, a w tym serwisie znalazłam fachowca, który był solidny i niedrogi.
Może komuś się to przyda.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
paragraf

Warunki techniczne jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie - przewodnik

PRZEWODNIK PO ROZPORZĄDZENIU MINISTRA INFRASTRUKTURY
z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie.
formalności

Decyzja o warunkach zabudowy

Obecnie, decyzja o warunkach zabudowy wydawana jest dla terenów, na których nie obowiązuje miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego lub trwają nad nim prace.
Pnącze zdobiące ściany budynku

Pnącza samoczepne

Nagie murki, puste ściany, nieciekawe zbocza, stare drzewa w ogrodzie można łatwo zamaskować żywą dekoracją. A gdy dodatkowo zależy nam na szybkim efekcie, zmieniającym w mgnieniu oka oblicze ogrodu, należy przypomnieć sobie o pnączach. Rośliny te odgrywają znacząca role w ogrodach ze względu na plastyczność, walory dekoracyjne i nietuzinkowy wygląd spowodowany masą wytworzonej zieleni, kwiatów, ozdobnych owoców.
Nektarynki

Harco - kanadyjska nektaryna

Nektaryny, obok brzoskwini i moreli należą do najsmakowitszych i najbardziej atrakcyjnych owoców. Wciąż jednak dla wielu z nas są one nowością. Ten podgatunek brzoskwini, a nie jak sądzą niektórzy połączenie brzoskwini i śliwy, ma podobne wymagania zarówno klimatyczne, glebowe jak i siedliskowe do brzoskwini. Jej sposób uprawy również nie różni się niczym szczególnym od uprawy kuzynki. Z uwagi na dużą atrakcyjność owoców warto przyjrzeć się jej nieco bliżej.
Fototapeta z krajobrazem

Fototapeta z krajobrazem

Zmieniając wystrój naszego domowego wnętrza, pragniemy nadać mu niepowtarzalnego klimatu. Niektórzy inspiracje czerpią z wielkomiejskich widoków, inni zachwycają się naturalnymi krajobrazami.