Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pomogę w problemach dachowych - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Pomogę w problemach dachowych

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Doświadczony Dekarz Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 2
  • Rejestracja 09-kwiecień 11
  • MiejscowośćPruszków

Napisano 09 kwiecień 2011 - 19:20

Doświadczenie > 30 letnie 506 391 113.
Po mnie nie ma poprawek!506 391 113

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   remont40 Ikona

• Member
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 02-grudzień 11

Napisano 03 grudzień 2011 - 23:43

Kiedy miałam problem z dachem, szukałam ofert w internecie.
Znalazłam ofertę w serwisie ktozbuduje.pl
Długo szukałam zanim udało mi się odszukać fachowca, a w tym serwisie znalazłam fachowca, który był solidny i niedrogi.
Może komuś się to przyda.

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Budownictwo jednorodzinne

Pozwolenie na budowę w 2012 r.

Zgodnie z obowiązującymi przepisami, wydział architektury i budownictwa w starostwie powiatowym, ma 65 dni na przyznanie inwestorowi pozwolenia na budowę. Doliczając odwołania, skargi i uzupełnienia wniosków, czas ten wydłużyć się może nawet do roku. Sezon budowlany mija, a z rozpoczęciem budowy domu należy wstrzymać się do kolejne wiosny.
Przykładowe pokrycie dachu

Czym kryjemy dachy?

W obecnych czasach dachy oprócz funkcji oczywistej – ochronnej i użytkowej – w przypadku zaadoptowania poddasza, mają także funkcje ozdobną. Rodzaj pokrycia należy określić już na etapie projektu domu, gdyż wiadomo, że każde pokrycie ma inny ciężar i będzie wymagać innej więźby dachowej. Jednym z wyznaczników jakim będziemy się kierować jest cena. A ta w dużej mierze zależy od kształtu jaki ma nasz dach...
dekoracje

Karnawał w pięknym wnętrzu

Imprezowe spotkanie ze znajomymi można urządzić we własnym mieszkaniu lub domu. Andrzejki lub karnawał w mieszkaniu wymagają zadbania o odpowiednie menu i wystrój.
Czerwcowy ogród

Rok w ogrodzie - czerwiec

Czerwiec to miesiąc pachnący różami i ziołami, rozbrzmiewający rojami pszczół i trzmieli. Miesiąc rozkwitania tysięcy kwiatów. To miesiąc piękna i lekkiego oddechu, spokoju i relaksu. Teraz głównie, odchwaszczamy, nawozimy i podlewamy. Najcięższa praca już za nami. Teraz pora na laury... jednak czy aby na pewno?
ogrodzenie

Drut kolczasty i drut ostrzowy

Pomysł na drut kolczasty zrodził się w 1865 roku. Wymyślił go i nazwał Francuz Louis Jannin, natomiast Ameykanin Joseph F. Glidden opatentował go 9 lat później.
Pierwszy raz ogrodzenia z drutem kolczastym zastosowano do grodzenia zagród bydła na zachodzie Stanów Zjednoczonych. Wkrótce produkt zdobył popularność wśród hodowców zwierząt i znalazł się w powszechnym użyciu.