- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
TAPETY W PASKI
Napisano 08 kwiecień 2011 - 15:30
Witam,
chciałabym wytapetowac korytarz i przedpokoj w domu tapetą w paski, ale zeby uscislic o co mi chodzi, to wymienie:
1. pastelowe kolory
2. delikatne cienkie paski
3. gruba tapeta
4. najlepiej zeby klej mozna bylo klasc na sciane, a nie na tapete
wiecie może gdzie dostane "takie cos"?
chciałabym wytapetowac korytarz i przedpokoj w domu tapetą w paski, ale zeby uscislic o co mi chodzi, to wymienie:
1. pastelowe kolory
2. delikatne cienkie paski
3. gruba tapeta
4. najlepiej zeby klej mozna bylo klasc na sciane, a nie na tapete
wiecie może gdzie dostane "takie cos"?
Napisano 15 kwiecień 2011 - 15:29
tapety w paski nadaja wnętrzu nieco klasycznego, eleganckiego stylu chociaz to w sumie zalezy tez od reszty wystroju, ogolnie bardzo fajny pomysl
#4 Gość_GiGi
Napisano 18 kwiecień 2011 - 14:32
Nakładanie kleju na ścianę to jedna z metod klejenia tapet, zobacz instrukcję: http://www.eksim.pl/..._instrukcja.pdf
(...)Klej na ścianę - w przypadku tapet na osnowie nietkanej, które nie zmieniają wymiarów pod wpływem kontaktu z klejem(...)
(...)Klej na ścianę - w przypadku tapet na osnowie nietkanej, które nie zmieniają wymiarów pod wpływem kontaktu z klejem(...)
Napisano 26 kwiecień 2011 - 11:27
przedpokój już wyklejony, wyrobiliśmy się przed Świętami na szczęście;)...tapete kupiłam we Fluggerze, jest śliczna no i można ją było kleić w taki sposób, żeby smarowac klejem ścianę, a nie tapetę...mocna tapeta w pastelowej pistacjowej tonacji w delikatne cieniutkie nieregularne paski, dzięki tej metodzie klejenia:
1. zaoszczedzilismy czas
2. łatwiej było dobrac wzory
3. dużo większa łatwość przyklejania (prosto jest bez zbednego wysiłku)
Także śmaiło mogę polecić, pozdrawiam;)
1. zaoszczedzilismy czas
2. łatwiej było dobrac wzory
3. dużo większa łatwość przyklejania (prosto jest bez zbednego wysiłku)
Także śmaiło mogę polecić, pozdrawiam;)
Napisano 26 kwiecień 2011 - 15:42
A może jakieś zdjęcie jak wygląda realizacja?
Napisano 27 kwiecień 2011 - 09:42
Napisano 29 kwiecień 2011 - 08:35
Użytkownik dawid.r dnia 28 kwiecień 2011 - 22:18 napisał
powiem ci, że ja też nie byłem zwolenikiem tapet, a teraz się zastanawiam czy sobie nie strzelić tapety, chociaż na jednej ścianie. Kiedyś tapety były takie jednolite, mały wybór, ubogie te wzory. Teraz jest taki wybór, że ciężko się zdecydować.
no ja wybierałam z wielu ogromnych katalogów i jestem pewna, że coś dla siebie znajdziesz;)
Napisano 12 maj 2011 - 12:47
ja tez mam ochote na jakas zmiane w mieszkaniu na wiosne. Tapety znow wrocily do lask
trendy we wzornictwie ściennym
- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie