stylowe grzejniki
Napisano 08 sierpień 2011 - 22:36
ja niedawno zamontowałem grzejniki z firmy terma technologie. Jeszcze nie zdążyłem ich do końca wypróbować, bo wiadomo - nie ma sezonu grzewczego, ale poczytałem dość sporo na temat ich grzejników i ponoć są niezłe. Moi znajomi już mają jakiś czas ale tylko jeden w łazience tez z termy i są zadowoleni, żadnych uwag. No i fajnie się prezentują te grzejniki.
Napisano 10 sierpień 2011 - 09:21
heheheh ja też mam z termy i powiem Ci dawid.r, że ja już wyprobywowałam, więc możesz być spokojny, bo ja żadnych zarzutów nie mam, w sklepie mi ich polecali, no i wzięłam tez dlatego, ze z Polski są, wiec w razie ewentualnej reklamacji, nie bede musiala czekac niewiadomo ile czasu na jej rozpatrzenie i wymiane;)
Napisano 11 sierpień 2011 - 11:46
niestety, ale prawda, różnica może nie jest wielka, ale jednak, także jak komuś bardzo zależy na cieple, bo od tego są grzejniki, to chrom powinien sobie odpuścić....Annabella, uważam, ze to bardzo stylowy grzejnik, nie przesadzono tu z udziwnieniami, ale taki różowy chcesz, jak na reklamie?
Napisano 12 sierpień 2011 - 08:50
no jasne, ze tak, jakby różnica była na prawde duza to nikt by ich nie kupował...jesli ktoś ma małe pomieszczenie do ogrzania, np łazienkę, to nie ma co się wzbraniać przed chromowanym jak sie ktos uprze, chodzi o to, ze jesli nie wiemy co wybrać, to lepiej sie zdecydować na taki malowany farba proszkowa;)
Napisano 12 sierpień 2011 - 08:55
Użytkownik dawid.r dnia 11 sierpień 2011 - 23:59 napisał
nie ma co tak aż zaraz się bardzo wystrzegać tych chromowanych. Jeżeli jest jakaś różnica w grzaniu to na pewno nie zbyt duża. Myślę, że jeżeli jakiś model chromowany ci się podoba to brać i się nie zastawnaiwać.
i chyba tak zrobie, bardzo podoba mi sie model Dexter w chromie, jak w ulotce. a skoro nie bedzie az takiej wielkiej roznicy w grzaniu jak mowicie, to chyba naprawde warto bo sa piekne, a rzadko zdarza sie zeby grzejniki byly po prostu 'ladne'

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie