stylowe grzejniki
Napisano 21 lipiec 2011 - 09:48
Roberto, ale stylowy grzejnik wcale nie musi żle grzać, tylko ze kazdy ma inne wyczucie stylu i ja wole, zeby byl stylowy, ale zeby wiadomo bylo, ze to grzejnik, a nie jakas gitara w pokoju jesli chodzi o moj gust to podobaja mi sie takie STYLOWE! : http://www.e-terma.c...(pl)-p-135.html
Napisano 21 lipiec 2011 - 19:16
Ale ja wcale nie twierdze, że stylowe grzejniki nie grzeją. Stwierdziłem tylko, że jak juz mam mieć stylowy grzejnik w pokoju to chcę żeby w jak najmniejszym stopniu przypominał mi taki zwykły tradycyjny grzejnik, to ma być coś konkretnego. Właśnie taki grzejnik jak załączyłaś w małej mierze przypomina taki tradycyjny i właśnie o to chodzi
swoją drogą fajny grzejnik.
Napisano 22 lipiec 2011 - 08:58
Użytkownik czerwone_szpilki dnia 22 lipiec 2011 - 08:43 napisał
aha, no ok, bo nie zrozumiałam do końca, no własnie mi tez się podoba, jednak wszedzie mam juz wymienione grzejniki, oprócz salonu/dużego pokoju, nie wiem czy tam by pasował taki
może i by pasował, zależy jaki masz ten salon, tu na zdjęciu ten grzejnik jest różowy, ale w innym kolorze moze wyglądać zupełnie inaczej
Napisano 25 lipiec 2011 - 21:16
niektórzy faceci też lubią... Na kobietach:P
Wiem, wiem, że jest dużo kolorów do wyboru. Zaznaczyłem tylko, że różowy grzejnik to byłaby odważna decyzja. Chociaż do odważnych świat należy, a w dzisiejszym dekoratorstwie wnętrz śmiało się eksperymentuje z kolorami.
Wiem, wiem, że jest dużo kolorów do wyboru. Zaznaczyłem tylko, że różowy grzejnik to byłaby odważna decyzja. Chociaż do odważnych świat należy, a w dzisiejszym dekoratorstwie wnętrz śmiało się eksperymentuje z kolorami.
Napisano 26 lipiec 2011 - 21:41
no wszystko kwestia dopasowania. Jak ktoś dobrze wkomponuje, zgra z kolorem ścian to czemu nie. Chociaż ja osobiście nie chciałbym mieć ani wnętrz w takim kolorze, ani grzejnika. Ale to tylko moja opinia. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy lubią różowy kolor:P
Napisano 27 lipiec 2011 - 09:18
Napisano 28 lipiec 2011 - 09:33
tak, bo się wprowadzałam do nowego, także wczesniej tam grzejników nie bylo, rozwazalismy jeszcze ogrzewanie podłogowe, ale staneło na grzejnikach, ja mam z terma technologie w calym domu, także mogę smialo polecic, bo jestem zadowolona i dostalismy duzą gwarancję na nie, no i stylem pasowały do naszych wnętrz, bo mamy wnetrza minimalistyczne, ale nowoczesne
Napisano 28 lipiec 2011 - 09:38
cos slyszalam o tej firmie, z Polski są to przynajmniej z gwarancją i reklamacją nie czeka się długo...no wlasnie ja tez tak malymi krokami chce urzadzic wnetrze w nowoczesnym stylu, bez niepotrzebnego przepychu, powoli kompletuje elementy, chcialam zaczac od tych najbardziej kosztownych, no grzejniki tanie nie sa
Napisano 28 lipiec 2011 - 22:01
No to prawda, że to inwestycja na lata i nie jest to tanie, ale tak czy inaczej trzeba się zorientować w tamacie, bo jest dość duży rozstrzał w cenach w zbliżonych jakościowo grzejnikach. Więc nie trzeba bardzo przepłacać żeby mieć ładne, stylowe grzejniki, o odpowiedniej mocy grzewczej no i stosunkowo w dobrej cenie.

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie