Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: stylowe grzejniki - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

• (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

stylowe grzejniki

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 293
  • Rejestracja 08-kwiecień 11

Napisano 21 lipiec 2011 - 09:48

Roberto, ale stylowy grzejnik wcale nie musi żle grzać, tylko ze kazdy ma inne wyczucie stylu i ja wole, zeby byl stylowy, ale zeby wiadomo bylo, ze to grzejnik, a nie jakas gitara w pokoju jesli chodzi o moj gust to podobaja mi sie takie STYLOWE! : http://www.e-terma.c...(pl)-p-135.html

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Roberto Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 119
  • Rejestracja 09-kwiecień 11

Napisano 21 lipiec 2011 - 19:16

Ale ja wcale nie twierdze, że stylowe grzejniki nie grzeją. Stwierdziłem tylko, że jak juz mam mieć stylowy grzejnik w pokoju to chcę żeby w jak najmniejszym stopniu przypominał mi taki zwykły tradycyjny grzejnik, to ma być coś konkretnego. Właśnie taki grzejnik jak załączyłaś w małej mierze przypomina taki tradycyjny i właśnie o to chodzi :) swoją drogą fajny grzejnik.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 293

Napisano 22 lipiec 2011 - 08:43

aha, no ok, bo nie zrozumiałam do końca, no własnie mi tez się podoba, jednak wszedzie mam juz wymienione grzejniki, oprócz salonu/dużego pokoju, nie wiem czy tam by pasował taki

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 17-czerwiec 11

Napisano 22 lipiec 2011 - 08:58

Wyświetl postUżytkownik czerwone_szpilki dnia 22 lipiec 2011 - 08:43 napisał

aha, no ok, bo nie zrozumiałam do końca, no własnie mi tez się podoba, jednak wszedzie mam juz wymienione grzejniki, oprócz salonu/dużego pokoju, nie wiem czy tam by pasował taki

może i by pasował, zależy jaki masz ten salon, tu na zdjęciu ten grzejnik jest różowy, ale w innym kolorze moze wyglądać zupełnie inaczej

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208
  • Rejestracja 22-listopad 10

Napisano 24 lipiec 2011 - 22:15

no różowy grzejnik do salonu to dość odważna dezycja:P

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47

Napisano 25 lipiec 2011 - 11:17

akurat w katalogu jest różowy, ale z tego co widzę, jest wiele wariantów kolorystycznych

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   darkman Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 78
  • Rejestracja 21-maj 11

Napisano 25 lipiec 2011 - 13:04

Kobiety podobno lubią różowy :D

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 25 lipiec 2011 - 21:16

niektórzy faceci też lubią... Na kobietach:P
Wiem, wiem, że jest dużo kolorów do wyboru. Zaznaczyłem tylko, że różowy grzejnik to byłaby odważna decyzja. Chociaż do odważnych świat należy, a w dzisiejszym dekoratorstwie wnętrz śmiało się eksperymentuje z kolorami.

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47

Napisano 26 lipiec 2011 - 11:51

now iesz, jakby komuś pasowałao do wnętrza, to czemu nie, nawet zloty niech sobie walnie

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 26 lipiec 2011 - 14:39

BARDZO ŁADNY TEN GRZEJNIK, JA WŁAŚNIE SZUKAM GRZEJNIKÓW DO NOWO KUPIONEGO MIESZKANIA

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 26 lipiec 2011 - 14:47

"dawid.r" uważasz, że różowy grzejnik to odważna decyzja? w starym mieszkaniu w bloku do fioletowego pokoju wlasnie taki mialam, co prawda był to pudrowy róż, ale jednak róż i uważam, że był to ciekawy wybór :)

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 26 lipiec 2011 - 21:41

no wszystko kwestia dopasowania. Jak ktoś dobrze wkomponuje, zgra z kolorem ścian to czemu nie. Chociaż ja osobiście nie chciałbym mieć ani wnętrz w takim kolorze, ani grzejnika. Ale to tylko moja opinia. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy lubią różowy kolor:P

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 293

Napisano 27 lipiec 2011 - 09:18

Wyświetl postUżytkownik Annabella dnia 26 lipiec 2011 - 14:39 napisał

BARDZO ŁADNY TEN GRZEJNIK, JA WŁAŚNIE SZUKAM GRZEJNIKÓW DO NOWO KUPIONEGO MIESZKANIA

Annabella a rozglądałaś się już trochę w tym kierunku? Ja jestem świeżo dosyć po kupnie grzejników i mogę, coś doradzić, w razie swoich możliwości;)

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 28 lipiec 2011 - 08:58

dopiero zaczynam rozglądanie się, dlatego chcę się dopytać na forum, a Ty wymieniałaś grzejniki w całym domu?

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 293

Napisano 28 lipiec 2011 - 09:33

tak, bo się wprowadzałam do nowego, także wczesniej tam grzejników nie bylo, rozwazalismy jeszcze ogrzewanie podłogowe, ale staneło na grzejnikach, ja mam z terma technologie w calym domu, także mogę smialo polecic, bo jestem zadowolona i dostalismy duzą gwarancję na nie, no i stylem pasowały do naszych wnętrz, bo mamy wnetrza minimalistyczne, ale nowoczesne

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 28 lipiec 2011 - 09:38

cos slyszalam o tej firmie, z Polski są to przynajmniej z gwarancją i reklamacją nie czeka się długo...no wlasnie ja tez tak malymi krokami chce urzadzic wnetrze w nowoczesnym stylu, bez niepotrzebnego przepychu, powoli kompletuje elementy, chcialam zaczac od tych najbardziej kosztownych, no grzejniki tanie nie sa

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   czerwone_szpilki Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 293

Napisano 28 lipiec 2011 - 10:01

no nie są, ale to inwestycja na lata, także warto wydać pieniądze na porządny i solidny model

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   dawid.r Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 208

Napisano 28 lipiec 2011 - 22:01

No to prawda, że to inwestycja na lata i nie jest to tanie, ale tak czy inaczej trzeba się zorientować w tamacie, bo jest dość duży rozstrzał w cenach w zbliżonych jakościowo grzejnikach. Więc nie trzeba bardzo przepłacać żeby mieć ładne, stylowe grzejniki, o odpowiedniej mocy grzewczej no i stosunkowo w dobrej cenie.

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   Annabella Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 96

Napisano 31 lipiec 2011 - 13:49

dkoładnie takich szukam, nie chcę przepłacać, tylko po to, zeby mój grzejnik ładnie wygladał, a słabo grzał...

#40 Użytkownik nie jest zalogowany   Hardcorowy+Koksu Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 47

Napisano 31 lipiec 2011 - 14:44

nie musisz, mozesz miec i to i to;)

• (6 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Fototapety   architektura

Fototapety - Architektura

Marzysz o odwiedzeniu Paryża albo Egiptu?? A może chciałbyś mieć w domu namiastkę wielkiego świata?? Nic prostszego! Fototapety z galerii pixers.pl zmienią Twoją zwykłą ścianę w panoramę wymarzonego przez Ciebie miejsca.
komoda

Vintage - Style w architekturze

Vintage (z ang. vintage - winobranie, rocznik) to styl zapoczątkowany w dziedzinie mody. Dotyczy noszenia rzeczy z innych epok bądź stylizowanych na ich wzór. Przyjęło się, że ubrania z minionych dekad albo starsze niż 25 lat uznawane są za vintage...
pompa ciepła

Powietrzne pompy ciepła – instalacja i sposób działania

Popularne paliwa służące do zasilania urządzeń i maszyn wyczerpują się na całym świecie. Pompy ciepła to innowacyjne urządzenia grzewcze, które powstały w myśli idei ekologicznych. Czy stanowią alternatywę, która efektywnie zastąpi dotychczasowe instalacje grzewcze? Kogo na nią stać?
Przykład cienkiej zasłonki

Okno ubrane w zasłony, firany i story

Aby nasze wnętrze nabrało indywidualnego charakteru, a przy tym było przytulne i ciepłe należy używać jak największej ilości tkanin. Jest to szczególnie ważne przy dekorowaniu okien. Mamy do wyboru różnego rodzaju, zasłony, firany czy rolety. Podejmując decyzje musimy wziąć pod uwagę jakie jeszcze inne, poza dekoracyjną, funkcje będą spełniać. Czy mają nasze wnętrze wyciemniać czy może wręcz przeciwnie – pozwolić jak największej ilości światła wniknąć do środka.
domy

Ciekawe kształty domów

Domy o nietypowych kształtach powstają na całym świecie. Niejednokrotnie stają się regionalnymi symbolami i atrakcjami turystycznymi. Inwestycja w całokształcie bywa pojmowana jako arcydzieło sztuki architektonicznej - środek przekazu ważnego przesłania...