- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
stylowe grzejniki
Napisano 13 styczeń 2012 - 11:24
Podzielam zdanie Czerwonych Szpilek. Fajnie, jak coś ma designerski wygląd, ale z drugiej strony, dobrze, żeby ktoś patrzący na to nie zastanawiał się co to kurde jest i do czego służy
.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą - Ogrodzenia Drewniane, Meble Ogrodowe.
Napisano 26 styczeń 2012 - 10:36
Użytkownik Hardcorowy+Koksu dnia 11 styczeń 2012 - 19:54 napisał
w sumie ciężko z podłączeniami efektownych grzejników. może bardziej zwrócić uwagę na inne stylowe dodatki?
nie jest ciezko z podłączeniem, bo podłącza się normalnie jak każdy grzejnik. Chodzi o to, że jeśli grzejnik jest zaporjektowany w pionie to trzeba go przywiesic w pionie, a jesli w poziomie o w poziomie. Ale Terma czesto robi na obydwie strony z tego co widzialem
Napisano 14 marzec 2012 - 09:27
Użytkownik dawid.r dnia 29 styczeń 2012 - 10:24 napisał
Oj tam zaraz studenciak. Nawet ja bym jakiś grzejniczek sobie wymyślił i narysował.
otóż właśnie to, nawet ja mógłbym wyrysować grzejnik, tylko co z tego jak pewnie jest miliard innych rzeczy jak zaprojektowanie spawów itd. raczej na terma design by mnie nie wzieli ;p
Napisano 19 marzec 2012 - 14:53
Użytkownik Kuba.Kens dnia 14 marzec 2012 - 09:27 napisał
otóż właśnie to, nawet ja mógłbym wyrysować grzejnik, tylko co z tego jak pewnie jest miliard innych rzeczy jak zaprojektowanie spawów itd. raczej na terma design by mnie nie wzieli ;p
no wlasnie, bo to, że ja sobie wymysle jakis wyimaginowany grzejnik, nie oznacza, że będzie on możliwy do wyprodukowania
- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie