- (6 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
stylowe grzejniki
Napisano 05 kwiecień 2011 - 17:23
Napisano 09 kwiecień 2011 - 19:05
Napisano 30 czerwiec 2011 - 14:59
Użytkownik Roberto dnia 09 kwiecień 2011 - 19:05 napisał
ja mam grzejniki od terma technologie i nie dość, ze bardzo stylowo wyglądają, to są porządne i bardzo wydajne, nie napisze, ze sa energooszczedne, bo to kit wciskany ludziom, bo grzejnik od tego jest, zeby brac energie i dawac cieplo, a wszelkie oszczednosci na cieple zależą tylko i wylacznie od naszego uzytkowania i mądrego gospodarowania cieplem...takze terme moge smialo polecic, bo duze gwarancje dają i mozna dobrac grzejniki do roznych wnetrz czy to nowoczesnych czy starodawnych czy w ogole kolorowych
Napisano 04 lipiec 2011 - 13:10
Użytkownik dawid.r dnia 30 czerwiec 2011 - 22:41 napisał
jesli chodzi o grzejniki Termy, to jasne, ze miedzy mity..takze lec kupowac, to co Ci sie podoba;)
Napisano 11 lipiec 2011 - 09:28
Użytkownik dawid.r dnia 07 lipiec 2011 - 18:28 napisał
wiesz, nie mozna tego traktowac, jak reguły, nie zawsze grzejnik, który ładnie się prezentuje musi słabo grzać
#14 Gość_Granat
Napisano 11 lipiec 2011 - 11:13
Mam taki jak na srugim zdjęciu
Nie mam problemów z ogrzewaniem salonu. Polecam!
Napisano 12 lipiec 2011 - 13:13
Użytkownik Granat dnia 11 lipiec 2011 - 11:13 napisał
Mam taki jak na srugim zdjęciu
Nie mam problemów z ogrzewaniem salonu. Polecam!
ten taki jakby z liści? piękny, ale moim zdaniem do mojego mieszkania by nie pasował, mam bardzo nowoczesnie urządzone i wolę jakieś geometryczne kształty, ale jesli Ci pasuje, to pochwalam, dowodzisz temu, ze grzejnik moze byc i piekny i wydajny;)
#16 Gość_Granat
Napisano 14 lipiec 2011 - 11:49
Aha to mówisz, że Ciebie interesują bardziej nowoczesne bryły tak? hmm... zastanówmy się...
To może coś takiego:
Te mogłyby Cię zainteresować
A te są fajnym i w sumie dyskretnym rozwiązaniem
bardziej do gustu przypadł mi ten dyskretny.
Przepraszam, że linki, ale zdjęcia mi się nie chcą dodać
Napisano 18 lipiec 2011 - 12:46
Użytkownik Granat dnia 14 lipiec 2011 - 11:49 napisał
Aha to mówisz, że Ciebie interesują bardziej nowoczesne bryły tak? hmm... zastanówmy się...
To może coś takiego:
Te mogłyby Cię zainteresować
A te są fajnym i w sumie dyskretnym rozwiązaniem
bardziej do gustu przypadł mi ten dyskretny.
Przepraszam, że linki, ale zdjęcia mi się nie chcą dodać
fajny ten kanałowy, pierwszy raz cos takiego widze, ale nie wiem czy u mnie by sie sprawdzil, myslalam o czyms takim http://www.e-terma.c...(pl)-p-162.html
Napisano 19 lipiec 2011 - 19:53
Użytkownik czerwone_szpilki dnia 11 lipiec 2011 - 09:28 napisał
nie oczywiście, że nie można traktować jako reguły. Ale tak na prawdę nie o to mi chodziło. Po prostu wydaje mi się, że takie zbyt wyszukane w przeróżnych kształtach, tak jak wyżej zostało wymienione, np gitary czy coś w tym stylu mogą być tylko ozdobą. Ale grzejniki dobrych producentów, bardzo stylowe, ale jednak bardziej przypominające grzejnik, są i ozdobą, i jednak miałbym większe zaufanie do tego, że dobrze grzeją. Jest jeszcze kwestia ceny. Bo tacy producenci jak wyżej wymieniacie można być pewnym, że oferują dobre grzejniki, za niezbyt wygórowaną cenę, a przy tym są bardzo deignerskie i w nowoczesnym stylu.
Napisano 20 lipiec 2011 - 22:29
- (6 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie