Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Pytanie odnośnie kuchni z Wolsztyna - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie kuchni z Wolsztyna

#1 Gość_p69

• Grupa Guests

Napisano 04 kwiecień 2011 - 17:18

Witam wszystkich:)

Jakiś czas temu moja znajoma wystawiła na aukcję kuchnię marki Wolsztyn, ale nie było żadnych chętnych. Czy miał ktoś z was doświadczenia z tą firmą, a może żądała za dużą sumę?

http://allegro.pl/za...1525050921.html

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze:)

#2 Gość_leon

• Grupa Guests

Napisano 05 kwiecień 2011 - 17:27

Wyświetl postUżytkownik p69 dnia 04 kwiecień 2011 - 17:18 napisał

Witam wszystkich:)

Jakiś czas temu moja znajoma wystawiła na aukcję kuchnię marki Wolsztyn, ale nie było żadnych chętnych. Czy miał ktoś z was doświadczenia z tą firmą, a może żądała za dużą sumę?

http://allegro.pl/za...1525050921.html

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze:)

#3 Gość_leon

• Grupa Guests

Napisano 05 kwiecień 2011 - 17:29

bardzo dobre kuchnie ja mam druga ..pierwsza sluzyla i sluzy dalej ale zmienila wlasciciela..11 lat jak nowa
czy to dobra cena? zalezy z czego ta kuchnia ...kup sonbie nowa

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
Ogród marzeń

Ogród marzeń

Prawie każdy z nas marzy o przepięknym ogrodzie otaczającym nasz dom. Pragniemy aby nasz ogród był praktyczny, przyjazny i co najważniejsze wyjątkowy. Stworzenie miejsca, w którym będziemy mogli spędzać czas i odpoczywać, dla wielu z nas jest niemal tak samo ważne jak budowa domu.
fototapeta

Fototapety - ludzie

Anatomia ludzkiego ciała stanowi natchnienie dla artystów od wielu wieków. Odwiedzając galerie sztuki, oglądamy człowieka pracującego w polu, podczas zabawy, pozującego do portretu, aktu i podczas odpoczynku.
Fototapety do biura

Fototapety do biura

Większość z nas spędza w pracy nawet kilkanaście godzin dziennie. Ascetyczny wystrój biurowych wnętrz nie działa zachęcająco zarówno dla pracowników jak i potencjalnych klientów, którzy odnoszą wrażenie, że firma dopiero rozpoczyna swoją działalność. Odpowiednio zaaranżowane miejsce pracy zapewni komfort fizyczny i psychiczny, co pozytywnie wpłynie na efektywność pracy.
poddasze

Sypialnia na poddaszu – aranżacja

Adaptacja poddasza może być dobrym pretekstem do przeniesienia w to miejsce sypialni. Urocze skosy tworzą romantyczny klimat, jednak ergonomiczne wykorzystanie owej przestrzeni jest dużo trudniejsze niż w przypadku pomieszczeń z prostymi ścianami.
Budowa murka oporowego i ścieżki

Murki w naszym ogrodzie

Planując nasz ogród, warto zadbać aby znalazły się w nim nawet niewielkie różnice terenu. Wzniesienia i wgłębienia na naszej działce, mogą stanowić dość prostu sposób na uatrakcyjnienie ogrodu. Pochyłości można modelować, tworząc malownicze pagórki lub zakładając na zboczach ogródki skalne czy strumienie.