Projekt Zuzia z pracowni MG Projekt Komentarze do Projekt Zuzia z pracowni MG Projekt
Napisano 11 marzec 2012 - 09:19
No i po zimowym znowu jest ruch na budowie. Ekipa dekarzy śmiga po dachu aż miło się na nich patrzy. Zaczeli we wtorek i z tego co mówią w okolicy czwartku ma być wszystko skończone!!!!!! Dachówka z Rupp Ceramika Rubin 13V antracyt wygląda na Zuzi przepięknie!!!!!!
Napisano 11 marzec 2012 - 21:31
Użytkownik Iwona i Marcin dnia 11 marzec 2012 - 09:19 napisał
No i po zimowym znowu jest ruch na budowie. Ekipa dekarzy śmiga po dachu aż miło się na nich patrzy. Zaczeli we wtorek i z tego co mówią w okolicy czwartku ma być wszystko skończone!!!!!! Dachówka z Rupp Ceramika Rubin 13V antracyt wygląda na Zuzi przepięknie!!!!!!
witamy Was, tez zamierzamy dać podobny kolor dachówki angoby, uważamy że z kremową elewwacją będzie super wyglądał. Jak możecie prosimy o zdjęcia z Waszej budowy w tym również z dachem. Każdą ilość zdj ęć na joao.musial@hotmail.com
pozdrawiam,
Napisano 15 marzec 2012 - 18:42
Prace dekarzy zakończone, efekt finalny dla mnie bomba!!!!! Teraz czekamy na okna i zaczynamy ostro z pracami we wnętrzu. Praktycznie wszystkie firmy do prac wykończeniowych już wybrane, jedynie nad ekipą która będzie wykańczała poddasze jeszcze się zastanawiamy.
#47 Gość_Joanna
Napisano 15 marzec 2012 - 22:30
Użytkownik Iwona i Marcin dnia 04 marzec 2012 - 11:18 napisał
W naszym przypadku SSO to koszt około 90tys. PLN (materiał+robocizna). Natomiast koszty stanu obecnego (z więźbą, deskowaniem i opapowaniem) to około 130tys. PLN
Witam też buduję Zuzię mój koszt jest o 6tyś wyższy .Mam ładny dach pokryty dachówką okna i btamę myślę nad drzwiami wejściowymi może jakieś pomysły ? Czy można prosić zdjęcia odwdzięczę się jak robię ładniejsze. j.lipka@wp.pl
#49 Gość_Jankowscy
Napisano 28 marzec 2012 - 09:51
Dom jest super, mocno się zastanawiamy nad jego budowa, ładnie się prezentuje, mamy już pomysly na aranżację wnętrza, jest w ogole bardzo ustawny. Też będę wdzięczna za zdjęcia jeśli to dalej aktualne. Byliscie może na forum MG Projekt? Słyszalam że tam też jest dużo zdjęć i opinii fachowców co do samej budowy i formalności...nic musze tam w końcu zajrzec 
tez właśnie o tym ciągle myślę!
Cytat
większe izolacje, wentylacja z rekuperacją cieplną.
tez właśnie o tym ciągle myślę!
Napisano 11 maj 2012 - 15:55
Witam,
wybraliśmy pakiet trzy szybowy, wyjście na taras w naszym przypadku to drzwi przesuwne bezprogowe HST (również trzy szybowe). W salonie zrezygnowaliśmy z najmniejszego okna. Rolety tylko na dole wszystkie sterowane elektrycznie. Całkowity koszt 26866 PLN z montażem.
wybraliśmy pakiet trzy szybowy, wyjście na taras w naszym przypadku to drzwi przesuwne bezprogowe HST (również trzy szybowe). W salonie zrezygnowaliśmy z najmniejszego okna. Rolety tylko na dole wszystkie sterowane elektrycznie. Całkowity koszt 26866 PLN z montażem.
#53 Gość_Bogdan
Napisano 16 maj 2012 - 10:55
Witam Was,
Też zabieramy się za projekt Zuzia, formalności już pozałatwiane, teraz wybieramy ekipę budowlaną i całą reszte. Będę wdzieczny za jakies zdjęcia z budowy, albo jakies porady dla nowicjiusza?
Mieliście jakieś problemy? Wprowadzaliście może jakieś większe zmiany w projekcie czy tylko te okna?
Też zabieramy się za projekt Zuzia, formalności już pozałatwiane, teraz wybieramy ekipę budowlaną i całą reszte. Będę wdzieczny za jakies zdjęcia z budowy, albo jakies porady dla nowicjiusza?
Mieliście jakieś problemy? Wprowadzaliście może jakieś większe zmiany w projekcie czy tylko te okna?

Dodaj odpowiedź

Logowanie