Wycieraczka do domu
#1 Gość_Radek
Napisano 09 grudzień 2009 - 23:17
Zakupiłem ostatnio wycieraczkę aluminiową, dokładnie taką:
http://www.csn.pl/produkty,wycieraczki-do-wneki-20-25-medium-22.html
Jak się jednak okazało, podałem złe wymiary. Wszystko zrobione pięknie ale budowlańcy źle stworzyli wnękę. Posadzka położona i nie mam pomysłów co dalej? Wnęka jest za mała?
Proszę o szybkie pomysły?
Może zalać całość i kupić najazdy?
Pozdrawiam
Napisano 10 grudzień 2009 - 22:23
Użytkownik Radek dnia 10 grudzień 2009 - 20:23 napisał
spełnia. Pewnie kilka razy dziennie stąpasz po takiej gumie. Dla mnie również estetyka jest bardzo wazna, ale przyjąłem zasadę, że jak czegoś nie mogę zrobić superfajnie i elegancko to robię tak, zeby nie rzucało się w oczy.
Dla poprawy estetyki spróbowałbym zamontować jakąś stalową listwę na styku gumy z posadzką. która przy okazji zamaskowałaby niedokładności cięcia.
#5 Gość_Eryk
Napisano 19 grudzień 2009 - 00:11
Kolega tam pisał o wycieraczce gumowej, może faktycznie warto kupić coś takiego, jakieś szczoteczki dorzucić ( może inicjały ułożyć nawet ).
Napisz do nich: handel@csn.pl i zapytaj co i jak. Będzie na pewno najlepiej.
Wesołych Świąt i udanych zakupów...
#6 Gość_Ania
Napisano 12 luty 2010 - 22:35
Użytkownik mrtn dnia 10 grudzień 2009 - 22:23 napisał
Dla poprawy estetyki spróbowałbym zamontować jakąś stalową listwę na styku gumy z posadzką. która przy okazji zamaskowałaby niedokładności cięcia.
#8 Gość_TomaszekINO
Napisano 24 luty 2010 - 00:13
Użytkownik Ania dnia 12 luty 2010 - 22:37 napisał
Jak będziesz kupował w CSN, wybierz gumę strong i poproś o docięcie na wskazany wymiar.
Wtedy będziesz miał pewność, że wyjdzie równo. A listwy aluminiowe też kupisz na miejscu. Zawsze to jedna wysyłka i taniej
Buźka :*
Bardzo dobra obsługa w tej firmie ofertę dostałem po 20min. Polecam
#9 Gość_Iwona
Napisano 23 czerwiec 2010 - 20:46
Na pewno z dużej gamy wycieraczek znajdziecie Państwo coś dla siebie.
Wycieraczkę przygotuję dosłownie pod każdy wymiar, który będzie potrzebny, kolory też możemy dobrać wg uznania klientów.
Na zewnątrz polecam te, które mają w składzie szczotki skrobiące - typ Broxoflex, Broxoflex-EK lub Broxorip-Spezial a do wewnątrz Broxostep lub niska Broxotop-F
Napisano 29 czerwiec 2010 - 19:23
Napisano 06 październik 2010 - 09:46
Napisano 25 marzec 2011 - 09:37
Alarmy - Yumico. Profesionalny montaż i obsługa.
Czas na nowe meble? Polecam Meble ekskluzywne Lupus.

Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Logowanie