Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl: Projekt Murator M03c - Moje miejsce - wariant III z pracowni Kolekcja Muratora - Forum budowlane, projekty domów - Projektoskop.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Projekt Murator M03c - Moje miejsce - wariant III z pracowni Kolekcja Muratora Komentarze do Projekt Murator M03c - Moje miejsce - wariant III z prac

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Redakcja Ikona

• Redakcja
  • Ikona
  • Grupa Redakcja
  • Postów 1220
  • Rejestracja 21-wrzesień 09

Napisano 31 marzec 2011 - 09:11

Projekt Murator M03c - Moje miejsce - wariant III z pracowni Kolekcja Muratora...
Dołączona grafika

Link do projektu: Projekt Murator M03c - Moje miejsce - wariant III z pracowni Kolekcja Muratora
Komentarze do projektu:

#2 Gość_vatereada

• Grupa Guests

Napisano 31 marzec 2011 - 09:11

hello world

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ciekawe wiadomości
design

Trendy we wzornictwie

Łacińskie „designare” to „wyznaczać”, włoskie „disegno” to „rysunek”. W Polsce design od kilkunastu lat przyjmuje się jako synonim projektowania lub wzornictwa. Wszystko co nas otacza to design. Przedmioty których używamy zostały stworzone przez kogoś a powodem ich powstania był czyjś pomysł. Historia wzornictwa przemysłowego zarówno światowego jak i polskiego jest bogata. Design tyczy się praktycznie wszystkiego: od projektów domów, samochodów, przez wyposażenie wnętrz, przedmioty codziennego użytku po food-design.
Wełna mineralna

Ocieplamy dom - wełna mineralna

Wełna mineralna jest jednym z najbardziej znanych materiałów izolacyjnych. Jest stosowana nie tylko jako materiał ocieplający, ale coraz częściej wykorzystywana jest do wyciszenia pomieszczeń lub zabezpieczenia konstrukcji przed ogniem.

dekoracje świąteczne   slider

Ozdoby świąteczne na Boże Narodzenie

Najmilszymi kreatorami atmosfery świątecznej są płatki puszystego śniegu, zapachy tradycyjnych potraw i dekoracje bożonarodzeniowe. Bez dekoracji trudno sobie wyobrazić prawdziwe święta. W niektórych domach przetrwała tradycja rodzinnego ubierania choinki w dniu Wigilii. Inne dekoracje można zaaranżować dużo wcześniej.
Żaluzje drewniane

Rolety i żaluzje - czyli czym zasłonić okna

Prywatność życia codziennego ludzi była przez nich chroniona od zawsze. Granicą między nią, a światem zewnętrznym są między innymi okna. Stanowią one element ochrony domu, ale są jednocześnie fragment wystroju wnętrza.
Przed wzrokiem niepożądanych osób chroniły nas różnego rodzaju zasłony. Jednak w miarę rozwoju technologii i mody ich rolę zaczęły przejmować rolety i żaluzje.
Poskrzypka liliowa

Poskrzypka liliowa

Wśród szkodników pojawiających się wśród naszych roślin ogrodowych, najczęstszym bywalcem lilii i szachownic, konwalii majowej i kokoryczki jest należąca do rodziny stonkowatych, poskrzypka liliowa. Jej niezwykle jaskrawe metaliczno-czerwone ubarwienie zwróci z pewnością naszą uwagę, większość możliwych wrogów jednak odstraszy.